Ο Vin Diesel έχει παίξει πάνω από χίλιες ώρες στο Ark: Survival Evolved

Οπότε είπε να «μπει» στο 2ο κεφάλαιο!
15 Δεκεμβρίου 2020 19:06
Ο Vin Diesel έχει παίξει πάνω από χίλιες ώρες στο Ark: Survival Evolved

Δεν έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που ανακοινώθηκε το Ark II με πρωταγωνιστή τον διάσημο ηθοποιό, Vin Diesel και στα φώτα της δημοσιότητας ήρθαν μερικές ακόμη πληροφορίες. Όπως όλα δείχνουν, ο Diesel έχει μεγάλη εμπειρία από το εν λόγω franchise και αυτό έρχεται και το επιβεβαιώνει η ομάδα ανάπτυξης του παιχνιδιού, Studio Wildcard.

Ο CEO του στούντιο, Doug Kennedy, μίλησε για τον Vin Diesel και αναφέρει ότι εκτός από παραγωγός στο Ark II, είναι και φανατικός παίκτης του Ark: Survival Evolved, ενώ γνωστοποίησε ότι έχει αφιερώσει στο παιχνίδι πάνω από χίλιες ώρες.

Ο Vin Diesel είναι gamer και έχει παίξει πάνω από χίλιες ώρες Ark: Survival Evolved. Ποτέ και σε καμία περίπτωση δε θα ξεχάσω αυτό το γεγονός.

Πρόσφατα ο Diesel μέσα από ένα δελτίο Τύπου είχε πει:

Διασκεδάζω πολύ παίζοντας Ark και είμαι πολύ ενθουσιασμένος που βρίσκομαι πλέον στο δυναμικό του Studio Wildcard για την ανάπτυξη της ιστορίας τόσο του Ark II, όσο και της νέας animated σειρά.

Τέλος, πριν λίγα εικοσιτετράωρα μάθαμε ότι το ARK II θα είναι (μάλλον) χρονική αποκλειστικότητα στα Xbox Series X|S. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.