Η Uma Thurman θα παίξει στο The Old Guard 2 πλάι στην Charlize Theron

Εμπλουτίστηκε το cast της ταινίας
12 Ιουνίου 2022 11:47
Η Uma Thurman θα παίξει στο The Old Guard 2 πλάι στην Charlize Theron

Γνωρίζουμε εδώ και έναν χρόνο περίπου ότι το Netflix ετοιμάζει το sequel του The Old Guard με την Charlize Theron να επιστρέφει στον εμβληματικό ρόλο της. Χωρίς να έχουν δοθεί στη δημοσιότητα πολλές πληροφορίες, το Deadline αναφέρει ότι η Uma Thurman, πρωταγωνίστρια του Kill Bill θα παίξει στην ταινία.

Ωστόσο, δε θα είναι μόνο αυτή το νέο μέλος στο cast του The Old Guard 2, μιας και επιβεβαιώθηκε πως και ο Henry Golding του Snake Eyes θα παίξει στην ταινία. Η Victoria Mahoney θα βρίσκεται στη σκηνοθεσία, ενώ θα επιστρέψουν κανονικά να επαναλάβουν τους ρόλους τους και οι KiKi Layne, Matthias Schoenaerts, Marwan Kenzari, Luca Marinelli, Veronica Ngo και Chiwetel Ejiofor.

Για την ιστορία, η blockbuster παραγωγή των Netflix και Skydance είχε μετρήσει πάνω από 78 εκ. προβολές μέσα στις πρώτες τέσσερις εβδομάδες, κάνοντάς τη μια από τις δημοφιλέστερες και πιο επιτυχημένες πρωτότυπες ταινίες στην ιστορία της υπηρεσίας.

Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα κάνει πρεμιέρα το φιλμ στο Netflix. Αξίζει να αναφερθεί πως το πρώτο The Old Guard ήταν βασισμένο στις νουβέλες των Greg Rucka και Leandro Fernandez.