The Gray Man: Οι Ryan Gosling και Chris Evans δέρνονται αλύπητα στη νέα υπερπαραγωγή του Netflix (vid)

Οι αδερφοί Russo του Avengers: Endgame σκηνοθετούν το νέο κατασκοπευτικό blockbuster φιλμ
07 Ιουνίου 2022 20:11
The Gray Man: Οι Ryan Gosling και Chris Evans δέρνονται αλύπητα στη νέα υπερπαραγωγή του Netflix (vid)

Στη 2η μέρα του Geeked Week, το Netflix αποκάλυψε και μια νέα ματιά στο πολυαναμενόμενο και πανάκριβο blockbuster φιλμ της υπηρεσίας, με τίτλο "The Gray Man", το οποίο υπογράφουν σκηνοθετικά οι αδερφοί Joe και Anthony Russo (Avengers: Endgame). 

Δόθηκε στη δημοσιότητα μια ολόκληρη σκηνή περίπου δύο λεπτών όπου οι πρωταγωνιστές Chris Evans και Ryan Gosling δέρνονται αλύπητα σε μια καταιγιστική σκηνή, μόνο που μια από μηχανής θεά σώζει τον Gosling. 

Δείτε τη σκηνή Gosling vs Evans του The Gray Man

Η σύνοψη του The Gray Man: 

Ο "Gray Man" είναι ο πράκτορας της CIA Κόρτ Τζέντρι (Ράιαν Γκόσλινγκ), γνωστός και ως "Σιέρα Σιξ". Ο Τζέντρι, που ήταν κάποτε ένας εξαιρετικά ικανός κι εγκεκριμένος από την Υπηρεσία έμπορος θανάτου, απελευθερώνεται από ένα ομοσπονδιακό σωφρονιστικό ίδρυμα και στρατολογείται από τον προϊστάμενό του, Ντόναλντ Φιτζρόι (Μπίλι Μπομπ Θόρντον). Όμως τώρα τα πράγματα έχουν αλλάξει και ο Σιξ είναι ο στόχος, τον οποίο κυνηγά σε όλο τον κόσμο ο Λόιντ Χάνσεν (Κρις Έβανς), πρώην συνεργάτης του στη CIA, που δεν θα σταματήσει μπροστά σε τίποτα μέχρι να τον εξουδετερώσει. Η πράκτορας Ντάνι Μιράντα (Άνα ντε Άρμας) φροντίζει για την προστασία του. Θα τη χρειαστεί.

Το σενάριο του Gray Man έγραψαν οι Russos μαζί με τους συνήθης ύποπτους συνεργάτες του από το MCU, τους Christopher Marks και Stephen McFeely. Πρόκειται για την ακριβότερη πρωτότυπη παραγωγή στην ιστορία του Netflix με budget που ξεπερνάει τα $200 εκατομμύρια δολάρια, ενώ υπάρχουν βλέψεις ώστε να μετατραπεί σε ένα σύμπαν με spinoff ταινίες που θα θυμίζουν στο στιλ το franchise του James Bond.

Μαζί τους το cast συμπληρώνουν κι άλλα πασίγνωστα αστέρια του Hollywood όπως οι Ana de Armas (No Time To Die, Knives Out), Rege-Jean Page (Bridgerton), Jessica Henwick (Matrix: Resurrections), Billy Bob Thornton (Fargo) και Alfre Woodard.

To The Gray Man αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 15 Ιουλίου σε επιλεγμένα σινεμά και στις 22 Ιουλίου στο Netflix.