Από το Scream 6 θα λείπει τελικά ένα βασικό πρόσωπο των προηγούμενων ταινιών

Η Neve Campbell δε θα βρίσκεται στην ταινία
07 Ιουνίου 2022 14:40
Από το Scream 6 θα λείπει τελικά ένα βασικό πρόσωπο των προηγούμενων ταινιών

Το Scream 6 είναι καθ’ οδόν και η πρωταγωνίστρια, η Jenna Ortega είπε λίγα λόγια για το νέο κεφάλαιο του horror franchise, το οποίο όπως όλα δείχνουν, θα είναι αρκετά πιο “brutal”. Αυτό δήλωσε τουλάχιστον εκείνη και επισημαίνει ότι ο “Ghostface” θα είναι πιο τρομακτικός από ποτέ και γενικά η ταινία θα είναι πιο…βάναυση.

Η Ortega, η οποία θα επιστρέψει ως Tara Carpenter στην 6η ταινία, μίλησε στο Entertainment Tonight για την αγάπη της για τις horror ταινίες γενικότερα. Προφανώς και δεν αποκάλυψε πολλά για το Scream 6, όμως, μεταξύ άλλων δήλωσε ότι θα είναι πιο “επιθετικό και βίαιο”.

O Ghostface γίνεται πιο βίαιος. Μόλις διάβασα ένα μέρος του σεναρίου και αυτό γίνεται όλο και περισσότερο πιο βίαιο. Νομίζω ότι αυτή είναι ίσως η πιο επιθετική και βίαιη εκδοχή του Ghostface που έχουμε δει ποτέ, κάτι που νομίζω ότι θα είναι αρκετά διασκεδαστικό στα γυρίσματα.

Η παραγωγή του Scream 6 πρόκειται να ξεκινήσει αυτό το καλοκαίρι, με τους Matt Bettinelli-Olpin και Tyler Gillett να σκηνοθετούν την ταινία σε σενάριο που γράφτηκε από τους James Vanderbilt και Guy Busick.

Ωστόσο, μια είδηση της τελευταίας στιγμής, αναφέρει ότι η Neve Campbell δε θα βρίσκεται στο Scream 6. Όπως αποκαλύπτει το Deadline, η Campbell αποφάσισε να μην επιστρέψει για το Scream 6, αφού έλαβε μια προσφορά που λέει ότι δεν αντικατοπτρίζει την αξία που φέρνει στο franchise και εξήγησε:

Δυστυχώς δε θα βρίσκομαι στην επόμενη Scream ταινία. Ως γυναίκα, χρειάστηκε να δουλέψω πολύ σκληρά στην καριέρα μου για να εδραιώσω την αξία μου, ειδικά όταν αυτό έχει να κάνει με το Scream. Ένιωσα ότι η προσφορά που μου παρουσιάστηκε δεν ισοδυναμούσε με την αξία που έχω δώσει εγώ στο franchise.

Ήταν μια πολύ δύσκολη απόφαση. Προς όλους τους fans του Scream, να ξέρετε ότι σας αγαπώ. Πάντα με υποστηρίζατε. Είμαι ευγνώμων σε εσάς και σε όσα μου έδωσε το franchise τα τελευταία 25 χρόνια.

Οι πρώτες πληροφορίες για το επόμενο Scream λένε πως οι τέσσερις επιζώντες του μακελειού του Ghostface αφήνουν πίσω το Woodsboro και ξεκινούν ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή τους.

Το Scream 6 είναι προγραμματισμένο για να κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες παγκοσμίως στις 31 Μαρτίου 2023.