Τα γενέθλια του "Spider-Man": Η Zendaya εύχεται χρόνια πολλά στον Tom Holland (ΦΩΤΟ)

"...Στον άνθρωπο που με κάνει πιο χαρούμενη" έγραψε η 25χρονη σταρ του Euphoria
01 Ιουνίου 2022 18:35
Τα γενέθλια του "Spider-Man": Η Zendaya εύχεται χρόνια πολλά στον Tom Holland (ΦΩΤΟ)

Ο Tom Holland είναι ο κινηματογραφικός Spider-Man του MCU και ο πιο επιτυχημένος εμπορικά όλων, καθώς η τριλογία του έχει φέρει πάνω από $3.9 δισεκατομμύρια στο box office. Είναι λογικό να του εύχεται όλος ο πλανήτης "χρόνια πολλά" μιας και σήμερα έγινε 26 ετών και τα social media πήρανε φωτιά από τις ευχές. 

Μια ευχή όμως ξεχώρισε περισσότερο από όλες και αναφερόμαστε σε αυτή της Zendaya, με την οποία είναι σύντροφοι εδώ και αρκετό καιρό. Ανήμερα των γενεθλίων του Holland, η 25χρονη βραβευμένη με Emmy σταρ του "Euphoria", ανέβασε μια γλυκιά ασπρόμαυρη φωτογραφία των δύο στο Instagram με τη λεζάντα: "Τα πιο ευτυχισμένα γενέθλια στον άνθρωπο που με κάνει πιο χαρούμενη". 

Δείτε την ανάρτηση της Zendaya στο Instagram: 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zendaya (@zendaya)

Να σημειώσουμε ότι η Zendaya αριθμεί περίπου 142 εκατομμύρια followers και ο Holland 66.4 εκατομμύρια followers. Η ανάρτηση φυσικά έγινε viral μέσα σε μερικά λεπτά και μετράει σε περίπου μια ώρα πάνω από 8.6 εκατομμύρια likes

O Tom Holland απολαμβάνει το διάλειμμα του από την υποκριτική τον τελευταίο καιρό έχοντας παίξει σε δύο μεγάλες blockbuster παραγωγές, τα Spider-Man: No Way Home και Uncharted της Sony Pictures. 

Τόσο ο Holland όσο και η Zendaya αναμένεται -τουλάχιστον έτσι λένε οι ιθύνοντες της Sony Pictures- να επιστρέψουν για το αναπόφευκτο Spider-Man 4 του MCU