Ethan Hawke: Δεν παίζω συχνά τον κακό γιατί αν το κάνεις σωστά ο κόσμος πιστεύει ότι είσαι “παιδί του Σατανά”

Ο σκηνοθέτης του Sinister επιστρέφει με μια νέα ταινία τρόμου
01 Ιουνίου 2022 15:21
Ethan Hawke: Δεν παίζω συχνά τον κακό γιατί αν το κάνεις σωστά ο κόσμος πιστεύει ότι είσαι “παιδί του Σατανά”

Η Universal Pictures κυκλοφόρησε ένα ολοκαίνουργιο βίντεο από το “The Black Phone” ελέω της πρεμιέρας του που πρόκειται να πραγματοποιηθεί μέσα στο μήνα. Όχι, δεν πρόκειται για κάποιο νέο trailer, αλλά για το “ Featurette” βίντεο με τον Ethan Hawke, πρωταγωνιστή της ταινίας και τους συντελεστές να μιλούν γι’ αυτό το φιλόδοξο project.

Ο Scott Derrickson, γνωστός σκηνοθέτης από την ταινία τρόμου “Sinister”, βρίσκεται πίσω από τη σκηνοθεσία της ταινίας και έχει κάνει τον Hawke, έναν «σαδιστή μασκοφόρο δολοφόνο» που έχει το παρατσούκλι, “The Grabber”.

Ο Hawke που έχει το ρόλο του κακού εδώ, εξηγεί γιατί σπάνια αναλαμβάνει τέτοιους ρόλους:

Είναι πολύ σπάνιο να με δεις να παίζω τους κακούς στις ταινίες, γιατί αν το κάνεις σωστά, οι άνθρωποι πιστεύουν ότι είσαι ο παιδί του Σατανά. Τα καλά νέα είναι ότι ίσως ήρθε η ώρα να πάω στη σκοτεινή πλευρά.

Η ταινία είναι βασισμένη στην ομώνυμη νουβέλα του Joe Hill, γιου του θρυλικού Stephen King και η σύνοψή της έχει ως εξής:

Ο Finney Shaw, ένα ντροπαλό αλλά έξυπνο 13χρονο αγόρι, απήχθη από έναν σαδιστή δολοφόνο και παγιδεύεται σε ένα υπόγειo. Όταν ένα αποσυνδεδεμένο τηλέφωνο αρχίζει να χτυπά, ο Finney ανακαλύπτει ότι μπορεί να ακούσει τις φωνές των προηγούμενων θυμάτων του δολοφόνου.

Νέο trailer για το

Επίσης παίζουν οι: Madeleine McGraw (Toy Story 4”), Jeremy Davies ( Steven Soderbergh’s “Solaris”), και James Ransone (“Tangerine”, “The Wire”).

Το The Black Phone (Νεκρό Τηλέφωνο) θα κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες στις 23 Ιουνίου 2022. Δείτε το βίντεο μέσα από τον player που ακολουθεί.