Δείτε έναν αγνώριστο Bradley Cooper στη νέα του ταινία "Maestro" ως Leonard Bernstein (ΦΩΤΟ)

Όπως και στο "A Star Is Born" πρωταγωνιστεί και σκηνοθετεί το φιλμ που θα βγει στο Netflix
30 Μαΐου 2022 21:46
Δείτε έναν αγνώριστο Bradley Cooper στη νέα του ταινία "Maestro" ως Leonard Bernstein (ΦΩΤΟ)

Η πρώτη ματιά στο "Maestro" αποκαλύπτει έναν αγνώριστο -πραγματικά- Bradley Cooper στο ρόλο του Leonard Bernstein, καθώς αποτελεί το βιογραφικό φιλμ του θρυλικού συνθέτη.

Πρόκειται για τη νέα του ταινία μετά το υποψήφιο για Όσκαρ, "A Star Is Born" όπου και πρωταγωνιστεί και σκηνοθετεί ο ίδιος, με το σενάριο να το υπογράφει μαζί με τον Josh Singer του βραβευμένου με Όσκαρ φιλμ, "Spotlight". Συμπρωταγωνιστεί η επίσης υποψήφια για Όσκαρ, Carey Mulligan μαζί με τους Matt Bomer και Maya Hawke (Stranger Things). 

Στην παραγωγή βρίσκονται επίσης τεράστια ονόματα όπως αυτό του Martin Scorsese και και του Steven Spielberg. Ο Cooper υποδύεται όπως προαναφέραμε τον φημισμένο συνθέτη που έγραψε ιστορία στο Broadway και η Mulligan υποδύεται την σύζυγό του Felicia Montealegre. 

Η ταινία θα κυκλοφορήσει μέσα από το Netflix και η υπηρεσία αποκάλυψε τις πρώτες φωτογραφίες του 'Maestro' μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα, δίνοντας μια πρώτη ματιά στο εκπληκτικό μακιγιάζ που μεταμόρφωσε τον Bradley Cooper σε Leonard Bernstein. 

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες: 

Ο τρόπος που ξεκίνησε η καριέρα του Bernstein μοιάζει βγαλμένος από ταινία, καθώς μία μέρα ο μαέστρος της Φιλαρμονικής της Νέας Υόρκης αρρώστησε και χωρίς καμία πρόβα, ανέλαβε να την διευθύνει όντας μόλις 25 ετών. Τα πήγε τόσο καλά που την επόμενη μέρα, έγινε πρωτοσέλιδο στους New York Times. Μέσα στην ταινία θα ξετυλιχθεί και η υπέροχη αλλά περίπλοκη ιστορία του γάμου του με την Montealegre.

Η ταινία θα ασχοληθεί με την καριέρα και την ζωή του οσκαρικού συνθέτη, ο οποίος δούλεψε σε μεγάλα έργα του Broadway όπως το θρυλικό "West Side Story", ενώ ήταν και υποψήφιος για Όσκαρ για το soundtrack του "On the Waterfront".

Τα γυρίσματα του "Maestro" έχουν ξεκινήσει εδώ και μερικούς μήνες και αναμένεται να κυκλοφορήσει στο Netflix εντός του 2023.