Δείτε την πρώτη εικόνα από το Indiana Jones 5!  

Αποκαλύφθηκε στο πλαίσιο του Star Wars Celebration 2022

Δείτε την πρώτη εικόνα από το Indiana Jones 5!

Παραδόξως, το Star Wars Celebration 2022, το οποίο έχει ξεκινήσει και επίσημα στο Άναχαϊμ της Καλιφόρνια, γιορτάζοντας τη λατρεμένη sci-fi σειρά, έκρυβε και μια έκπληξη για τους fans του Indiana Jones. Συγκεκριμένα, από τη σκηνή του βασικού event πέρασε ο θρυλικός ηθοποιός Harrison Ford, ο οποίος φυσικά έχει ενσαρκώσει τον Han Solo στο σύμπαν του George Lucas.

Στο πλαίσιο αυτό, λοιπόν, ο Ford μίλησε και για την άκρως αναμενόμενη συνέχεια του Indiana Jones franchise, υπενθυμίζοντάς μας πως ο κυνηγός θησαυρών θα επιστρέψει στις 30 Ιουνίου του 2023. Ωστόσο, η έκπληξη ήταν η πρώτη εικόνα της ταινίας που αποκαλύφθηκε συγχρόνως από τους social media λογαριασμούς της σειράς. Δείτε την παρακάτω.

Η πρώτη εικόνα του Indiana Jones 5

Εκτός του πρωταγωνιστή Harrison Ford στο cast του Indiana Jones 5 θα δούμε και τους Phoebe Waller-Bridge (Fleabag), Mads Mikkelsen (Rogue One: A Star Wars Story), Thomas Kretschmann (King Kong), Boyd Holbrook (Logan), Shaunette Renée Wilson (Black Panther), Toby Jones (Captain America: The First Avenger) και Antonio Banderas (The Mask of Zorro).

Για την ιστορία, τα γυρίσματα είχαν ολοκληρωθεί τον περασμένο Φεβρουάριο, ενώ μιλώντας για το sequel, ο Mads Mikkelsen  είχε τονίσει πως πρόκειται να θυμίζει τις παλιές ταινίες. Περισσότερα σχετικά με τις δηλώσεις του, καθώς και behind the scenes υλικό από τα γυρίσματα μπορείτε να βρείτε πατώντας εδώ.

Ροη ειδησεων