Star Wars: O Hayden Christensen υπερασπίζεται τους cringe διαλόγους των prequels

Αντηχεί ακόμα το "I like sand" -και πολλές ακόμη ατάκες- στα αυτιά των Star Wars fans
23 Μαΐου 2022 22:19
Star Wars: O Hayden Christensen υπερασπίζεται τους cringe διαλόγους των prequels

Μπορεί τα τελευταία χρόνια η prequel τριλογία των Star Wars να έχει εκτιμηθεί πλέον παραπάνω -από όσο εκτιμήθηκε τότε- από μια μερίδα των fans, αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι κάποια τα αρνητικά τους ξεχνιούνται. Όπως για παράδειγμα οι αδύναμοι διάλογοι που μέχρι και σήμερα δεν μπορούν παρά να προσφέρουν γερές "cringe" δόσεις στους Star Wars fans.

Έχουν φτάσει άλλωστε πολλές σκηνές τους να γίνουν memes όπως το "For the better" από τη σκηνή μεταξύ της Padme (Natalie Portman) και του Anakin στο "Attack of the Clones" να είναι το πλέον χαρακτηριστικό. 

Σε μια νέα του συνέντευξη ο Hayden Christensen, που υποδύθηκε τον Anakin Skywalker στις prequel ταινίες σε σκηνοθεσία George Lucas και σύντομα θα επιστρέψει ως Darth Vader, για τις ανάγκες της σειράς "Obi-Wan Kenobi", υπερασπίστηκε αυτούς τους "cringefest" διαλόγους. 

Ο George Lucas δημιούργησε έναν τόσο μοναδικό κόσμο όπου όλα είναι τόσο συγκεκριμένα, από τον τρόπο που δείχνουν αυτοί οι χαρακτήρες μέχρι τον τρόπο που μιλούν και νιώθω ότι κάποιες φορές ο κόσμος δε το βλέπει αυτό και περιμένουν από αυτούς να μιλούν με τον ίδιο τρόπο που εμείς μιλάμε -και δεν πηγαίναμε να κάνουμε κάτι τέτοιο. 

Εάν συμφωνείτε ή όχι με τα λεγόμενα του Christensen πείτε μας στα σχόλια παρακάτω. 

Διαβάστε επίσης: Ο Ewan Mcgregor είχε ξεχάσει να κάνει τη φωνή του Obi-Wan. 

Η σειρά θα λαμβάνει χώρα 10 χρόνια μετά τα γεγονότα του "Revenge of the Sith" και θα φέρει ξανά σε σύγκρουση τον Obi-Wan Kenobi του Ewan McGregor με τον Darth Vader του Hayden Christensen, κάτι που η Lucasfilm έχει αναφέρει ως η "ρεβάνς της δεκαετίας"

Τη σκηνοθεσία του Obi-Wan έχει αναλάβει η Deborah Chow (The Mandalorian) και περιλαμβάνει επίσης στο cast του: Joel Edgerton, Bonnie Piesse, Rupert Friend, Indira Varma, Sung Kang, Moses Ingram, Kumail Nanjiani, o'Shea Jackson Jr., Simon Kessell, Benny Safdie, Maya Erskine, και Rory Ross.

Το Obi-Wan Kenobi αναμένεται να κάνει ντεμπούτο στις 27 Μαΐου αποκλειστικά στο Disney+. Η κυκλοφορία του Disney Plus στην Ελλάδα θα γίνει επίσημα στις 14 Ιουνίου.