Το “Crimes of the Future” παραμένει αλλόκοτο και παράξενο στα νέα βίντεό του

Κυκλοφόρησαν και οι νέες αφίσες από τους βασικούς χαρακτήρες
22 Μαΐου 2022 13:54
Το “Crimes of the Future” παραμένει αλλόκοτο και παράξενο στα νέα βίντεό του

Η μεγάλη πρεμιέρα του “Crimes of the Future” που έρχεται από τον θρυλικό σκηνοθέτη, David Cronenberg πλησιάζει και έτσι κυκλοφόρησαν ακόμη δύο βίντεο που μας υπενθυμίζουν ότι είναι από τις πιο αλλόκοτες ταινίες που είδαμε τελευταία.

Η NEON κυκλοφόρησε δύο νέα κλιπ από την ταινία για να την προμοτάρει στις Κάννες, ενώ παράλληλα έδωσε και στη δημοσιότητα τις επίσημες αφίσες από τους κεντρικούς χαρακτήρες, τις οποίες θα βρείτε επίσης παρακάτω.

Η επίσημη περιγραφή του Crimes of the Future αναφέρει:

Την ώρα που το ανθρώπινο είδος προσαρμόζεται σε ένα συνθετικό περιβάλλον, το σώμα του υπόκειται σε νέες μεταμορφώσεις και μεταλλάξεις. Ο Saul Tenser (Mortensen), ένας πασίγνωστος permanence καλλιτέχνης, μαζί με την σύζυγό του Caprise (Seydoux), επιδεικνύει τη μεταμόρφωση των οργάνων του σε avant-garde παραστάσεις. Η Timlin (Stewart) μια ερευνήτρια του National Organ Registry, κυνηγά απεγνωσμένα τα ίχνη και τις κινήσεις του και τότε είναι που αποκαλύπτεται μια μυστηριώδης οργάνωση. Η αποστολή τους να χρησιμοποιήσουν την φήμη του Saul για να ρίξουν φως στην επόμενη φάση της ανθρώπινης εξέλιξης.

Πρωταγωνιστούν οι Viggo Mortensen, Léa Seydoux, και Kristen Stewart μαζί με τους Scott Speedman, Welket Bungué και Don McKellar. Στο cast συμπεριλαμβάνονται και τρεις Έλληνες ηθοποιοί και συγκεκριμένα οι Γιώργος Πυρπασόπουλος, Γιώργος Καραμίχος και Ephie Kantza.

Το Crimes of the Future θα προβληθεί στους κινηματογράφους τον Ιούνιο του 2022.