Johnny Depp: Το comeback του στις Κάννες είχε δάκρυα και 7λεπτο standing ovation (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι Γάλλοι ξετρελάθηκαν με την ερμηνεία του Depp ως Βασιλιά Λουδοβίκο 15ος
19 Μαΐου 2023 11:15
Johnny Depp: Το comeback του στις Κάννες είχε δάκρυα και 7λεπτο standing ovation (ΒΙΝΤΕΟ)

Το μεγάλο comeback του έκανε ο ηθοποιός Johnny Depp (Τζόνι Ντεπ) στις Κάννες, ύστερα από το τέλος της πολύκροτης δικαστικής διαμάχης με την πρώην σύζυγό του, Amber Heard. Το γαλλικό κοινό υποδέχθηκε τον Depp με χειροκροτήματα, μέχρι και πλακάτ στην πρεμιέρα της νέας του ταινίας "Jeanne Du Barry" εκεί όπου υποδύεται τον Βασιλιά Λουδοβίκο τον 15ο για το εξωδιαγωνιστικό κομμάτι του Φεστιβάλ Καννών 2023. 

Ο Depp προσέγγισε όσο το δυνατόν περισσότερους fans του μπορούσε στην τεράστια ουρά που είχε στηθεί λίγο πριν το κόκκινο χαλί του 76ου Φεστιβάλ Καννών, εκεί όπου παρέμεινε για πέντε ολόκληρα λεπτά. Τη σκηνοθεσία της ταινίας "Jeanne du Barry" υπογράφει η Maiwenn, που υποδύεται την Jeanne Vaubernier (Μαντάμ ντυ Μπαρί), η οποία ήταν η τελευταία έντιτλη μαιτρέσα του Λουδοβίκου ΙΕ'. 

Μετά την προβολή της ταινίας το κοινό του Φεστιβάλ Καννών ξέσπασε σε δυνατά και παρατεταμένα χειροκρότηματα, που εξελίχθηκαν σε ένα 7 λεπτών standing ovation για την ερμηνεία του Depp ως Βασιλιά Λουδοβίκο. Ο 59χρονος σταρ βούρκωσε από συγκίνηση και προσπάθησε να συγκρατήσει τα δάκρυά του μπροστά στην αντίδραση του κοινού, χαιρετώντας τον εξώστη και μένοντας έκπληκτος με την υποδοχή που του επιφύλασσε το ευρωπαϊκό κοινό. 

Δείτε στιγμιότυπα από το standing ovation στον Johnny Depp: 

Αυτή η ταινία αποτέλεσε την πιο μεγάλου βεληνεκούς παραγωγή που πρωταγωνίστησε ο Ντεπ μετά το πέρας της δικαστικής διαμάχης του με την Άμπερ Χερντ. Ακόμη, το Jeanne Du Barry δεν έχει λάβει διανομή στις ΗΠΑ, αλλά μετά την αποδοχή που είχε στο Φεστιβάλ Καννών ψάχνει υποψήφιους αγοραστές.