Η νέα ταινία του σκηνοθέτη του “Parasite” εντυπωσιάζει με το cast της

Συμπληρώνεται το καστ του ατιτλοφόρητου φιλμ του Bong Joon Ho
21 Μαΐου 2022 16:06
Η νέα ταινία του σκηνοθέτη του “Parasite” εντυπωσιάζει με το cast της

Ο Bong Joon Ho, σκηνοθέτης του εκπληκτικού “Parasite” ετοιμάζει ήδη το επόμενό του project, το οποίο θα έχει πρωταγωνιστή τον Robert Pattinson. Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν, το cast του ατιτλοφόρητου φιλμ εμπλουτίζεται και πλέον μάθαμε τα τρία νέα πρόσωπα που θα βρίσκονται πλάι στον Pattinson.

Όπως έγινε γνωστό, οι Toni Collette (The Sixth Sense, Hereditary, Nightmare Alley), Naomi Ackie (The End of the F***ing World, The Rise of Skywalker) και Mark Ruffalo (Avengers) υπέγραψαν για να παίξουν στη νέα ταινία του διάσημου σκηνοθέτη, την οποία έγραψε και θα σκηνοθετήσει ο ίδιο, σε μία μεγάλη παραγωγή της Warner Bros. και της Plan B του Okja.

Το επόμενό του project αν και ατιτλοφόρητο είναι μια νέα επιστημονικής φαντασίας ταινία με πρωταγωνιστή τον Robert Pattinson. Η ιστορία της νέας του ταινίας βασίζεται στο "Mickey7" ένα μυθιστόρημα από τον συγγραφέα Edward Ashton, το οποίο μοιάζει αρκετά με το "The Martian" του συγγραφέα Andy Wier, το οποίο έκανε ταινία ο Ridley Scott, αλλά θα λέγαμε και λίγο με το "Moon" (2009) του Duncan Jones.

Σύμφωνα με τη πλοκή του βιβλίου, πρωταγωνιστεί ο "Mickey 7" ένας αναλώσιμος υπάλληλος σε μια ανθρώπινη αποστολή στο διάστημα με σκοπό την αποίκιση του παγωμένου πλανήτη Niflheim. Όποτε μια αποστολή του πληρώματος είναι εξαιρετικά δύσκολη και σε σημείο αυτοκτονίας στέλνουν τον Mickey. Κάθε φορά που πεθαίνει, ένα νέο σώμα παίρνει τη θέση του αλλά διατηρεί τις περισσότερες μνήμες του προηγούμενου. Ύστερα από έξι θανάτους o Mickey7 αρχίζει να καταλαβαίνει τους όρους του παιχνιδιού και γιατί αυτή η θέση είχε μείνει κενή για καιρό.

Μέχρι στιγμής δε γνωρίζουμε πότε θα προβληθεί η νέα ταινία του διάσημου σκηνοθέτη στους κινηματογράφους.