Η ταινία της Barbie με τη Margot Robbie και τον Ryan Gosling θα έχει κάτι από Multiverse

Δε υπάρχει μία "Μπάρμπι" και ένας "Κεν"
19 Μαΐου 2022 20:58
Η ταινία της Barbie με τη Margot Robbie και τον Ryan Gosling θα έχει κάτι από Multiverse

Μια πολύ παράξενη πληροφορία έγινε γνωστή μέσα από το Φεστιβάλ Καννών για την επερχόμενη ταινία της "Barbie" με πρωταγωνίστρια τη Margot Robbie σε σκηνοθεσία της Greta Gerwig (Ladybird, Little Women) και σενάριο του Noah Baumbach. 

Συγκεκριμένα ο Kyle Buchanan του New York Times μεταδίδει, σύμφωνα με δικές του πηγές, ότι η ταινία Barbie θα έχει κάτι από... Multiverse κατά κάποιον τρόπο. Αποκαλύπτει λοιπόν ότι θα υπάρξουν πολλές βερσιόν τόσο του Ken όσο και της Μπάρμπι, λέγοντας πως οι Ryan Gosling, Simu Liu και Ncuti Gatwa θα παίξουν διάφορους "Κεν" και οι Margot Robbie, Issa Rae και Hari Nef, διαφορετικές "Μπάρμπι". 

Θα είναι αυτό το "Multiverse of Madness" των Μπάρμπι; Μένει να φανεί.

Η πλοκή της ταινίας σύμφωνα με το IMDb:

Μια κούκλα απομακρύνεται από την “Barbieland” και ξεκινά μια περιπέτεια στον πραγματικό κόσμο μιας και φαινομενικά δεν είναι αρκετά τέλεια για να μείνει εκεί. Μια live-action ταινία βασισμένη στη δημοφιλή σειρά παιχνιδιών “Barbie”.

Στο Barbie θα παίξουν μεταξύ άλλων και οι: Ryan Gosling, Will Ferrell, Simu Liu, America Ferrera, Emma Mackey, Kate McKinnon, Michael Cera, Alexandra Shipp, Issa Rae, Ritu Arya, Emerald Fennell, Hari Nef, Jamie Demetriou και Rhea Perlman.

Το Barbie θα κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στους κινηματογράφους στις 21 Ιουλίου 2023