Ballad of Songbirds and Snakes: Το prequel του Hunger Games βρήκε τον νεαρό President Snow (ΦΩΤΟ)

Αποκαλύπτεται ποιος θα παίξει τον νεαρό Πρόεδρο Snow στο prequel του "Hunger Games"
16 Μαΐου 2022 23:53
Ballad of Songbirds and Snakes: Το prequel του Hunger Games βρήκε τον νεαρό President Snow (ΦΩΤΟ)

Πριν μερικές εβδομάδες στη CinemaCon 2022 η Lionsgate είχε δώσε μερικές πληροφορίες με το σταγονόμετρο για το Ballad of Songbirds and Snakes, την prequel ταινία του "Hunger Games" franchise. 

Τώρα όμως μέσα από το PEOPLE μαθαίνουμε τον πρωταγωνιστή της ταινίας καθώς βρέθηκε ποιος θα υποδυθεί τον Coriolanus Snow σε νεαρή ηλικία, που στις βασικές ταινίες είχε υποδυθεί ο Donald Sutherland. Και επίσημα τον νεαρό President Snow θα υποδυθεί ο Tom Blyth, που αυτόν τον καιρό πρωταγωνιστεί στη σειρά του Epix, "Billy the Kid". 

H μέχρι στιγμής σύνοψη του prequel φιλμ αναφέρει: 

Το The Ballad of Songbirds and Snakes διαδραματίζεται δεκαετίες πριν από τις περιπέτειες της Katniss Everdeen και επικεντρώνεται στον νεαρό Coriolanus Snow, ο οποίος γίνεται τελικά ο “τύραννος” της Panem. Ωστόσο, στο The Ballad of Songbirds and Snakes εκείνος ούτε “γαβγίζει” ούτε “δαγκώνει”. Ως ένας 18χρονος, ο Snow επιλέγεται να γίνει μέντορας της Lucy Gray Baird, ενός κοριτσιού από τη φτωχική District 12, κατά τη διάρκεια των 10ων Αγώνων Πείνας.

Γνωρίζουμε πως τη σκηνοθεσία θα αναλάβει ο βετεράνος του franchise, Francis Lawrence (Hunger Games: Catching Fire, Mockingjay Part 1 και Part 2, με τον βραβευμένο με Όσκαρ Michael Arndt (Little Miss Sunshine) επίσης στο σενάριο. Η ταινία βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο της συγγραφέως Susanne Collins που έγραψε το 2020. 

Το "The Ballad of Songbirds and Snakes" θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 17 Νοεμβρίου 2023.