Το cameo που κανείς δεν περίμενε στο Doctor Strange in the Multiverse of Madness αποκαλύπτεται (ΦΩΤΟ)

Ακολουθούν spoilers...
12 Μαΐου 2022 12:22
Το cameo που κανείς δεν περίμενε στο Doctor Strange in the Multiverse of Madness αποκαλύπτεται (ΦΩΤΟ)

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ SPOILERS ΓΙΑ ΤΟ DOCTOR STRANGE 2


Αναμφίβολα κανένας θεατής που πήγαινε να δει το Doctor Strange In the Multiverse of Madness δεν περίμενε να δει αυτό το cameo, την ώρα που τα υπόλοιπα δυνατά cameos της ταινίας όπως του John Krasinski ως Reed Richards/ Mr. Fantastic ήταν εξίσου δυνατό αλλά είχε διαρρεύσει μέρες πριν. 

Το πιο σοκαριστικό cameo ήταν αυτό της Charlize Theron, όντας μια ακόμη σημαντική και βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, η οποία εντάσσεται και επίσημα στο MCU. Στο "Multiverse of Madness" εμφανίζεται στην πρώτη post-credits (ή mid credits αν προτιμάτε) μπροστά στον Stephen Strange του Benedict Cumberbatch και τον ζητά να διορθώσουν μαζί το "Incursion" που προκάλεσε στο Multiverse, χωρίς μαθαίνουμε ποια είναι ή τι κίνητρα έχει. Ο Strange λέει "ναι" στην πρόκληση της και πηδούν μαζί στο portal που άνοιξε προς το Dark Dimension.  

Η Marvel Studios σήκωσε το εμπάργκο των bans για τα spoilers του Doctor Strange 2 και έτσι η 46χρονη ηθοποιός αποκάλυψε πως υποδύεται την Clea στο MCU, μαζί με φωτογραφίες από τα παρασκήνια και μια από την post-credits σκηνή. 

Δείτε τις φωτογραφίες της Charlize Theron

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Charlize Theron (@charlizeafrica)

Ποια είναι η Clea; 

Σύμφωνα πάντα με τα comics της Marvel η Clea είναι ο μεγάλος έρωτας του Doctor Strange και η σύζυγός του, επομένως σηματοδοτεί ένα σημαντικό κεφάλαιο που θα ανοίξει προφανώς στο Doctor Strange 3. Είναι ένα πανίσχυρο μαγικό ον και αποτελεί κόρης της Umar, αδερφής του Dormammu (αυτού που ο Doctor Strange παζάρευε στην πρώτη ταινία) και άρα ανιψιά του. 

Επίσης στα comics γίνεται η Sorceress Supreme αντί του Doctor Strange -και του Wong στο MCU- οπότε δεν αποκλείεται να πάρει μεγαλύτερο ρόλο. Το σίγουρο είναι πως στο Doctor Strange 3 η Clea θα παλέψει στο πλάι του Stephen Strange.