Το trailer του Avatar: The Way of Water έγινε viral με ρεκόρ προβολών σε 24 ώρες

Το άκρως αναμενόμενο sequel του James Cameron κάνει πρεμιέρα τον Δεκέμβριο
11 Μαΐου 2022 17:14
Το trailer του Avatar: The Way of Water έγινε viral με ρεκόρ προβολών σε 24 ώρες

Αναμενόμενο ήταν το πρώτο trailer του Avatar 2 να το δει όλος ο κόσμος και έγινε σχεδόν έτσι. Η Disney ανακοίνωσε πως το teaser trailer του Avatar: The Way of Water έκανε ρεκόρ προβολών σημειώνοντας 148.6 εκατομμύρια προβολές μέσα σε 24 ώρες, με τα 23 εκατ. εξ αυτών να προέρχονται μόνο από την Κίνα. 

Στα παραπάνω δεν μετριούνται τα εκατομμύρια των θεατών που είδαν το trailer του sequel του James Cameron στους κινηματογράφους μαζί με το Doctor Strange in the Multiverse of Madness. Κατάφερε, όμως να ξεπεράσει τις προβολές εντός 24 ωρών όλων των Star Wars ταινιών της sequel τριλογίας, δηλαδή τα "The Force Awakens", "The Last Jedi" και ""The Rise of Skywalker". 

Βέβαια, τα νούμερα αυτά δεν αγγίζουν καν τις προβολές των trailers -στο ίδιο περιθώριο- των ταινιών της Marvel Studios, που φιγουράρουν στο Top 10, εκεί όπου την τελευταία θέση κρατά το "Mulan" (2020) με 175 εκατ. προβολές

Η σύνοψη του Avatar: Way of the Water έχει ως εξής: 

Το Avatar: The Way of Water διαδραματίζεται πάνω από 10 χρόνια μετά τα γεγονότα της πρώτης ταινίας και ξεκινά να διηγείται την ιστορία της οικογένειας των Sully (Jake, Neytiri και των παιδιών τους), τα βάσανα που τους ακολουθούν, τα άκρα που θα φτάσουν για να παραμείνουν ασφαλείς, τις μάχες που θα δώσουν για να παραμείνουν ζωντανοί και τις τραγωδίες που θα υπομένουν. 

Στο sequel πρωταγωνιστούν οι: Zoe Saldana, Sam Worthington, Sigourney Weaver, Stephen Lang, Cliff Curtis, Joel David Moore, CCH Pounder, Edie Falco, Jemaine Clement, Giovanni Ribisi, και Kate Winslet.

Το Avatar: The Way of Water θα κυκλοφορήσει στις 15 Δεκεμβρίου στους ελληνικούς κινηματογράφους.