Δείτε το trailer του Αvatar 2 σε 4K και θαυμάστε την ομορφιά του μέσα από υψηλής ανάλυσης εικόνες

Ίσως η καλύτερη ματιά στο sequel του James Cameron πριν το σινεμά
10 Μαΐου 2022 13:51
Δείτε το trailer του Αvatar 2 σε 4K και θαυμάστε την ομορφιά του μέσα από υψηλής ανάλυσης εικόνες

Χθες η Disney κυκλοφόρησε το trailer του Avatar 2, το οποίο φέρει τον υπότιτλο "Way of the Water" και αναμένεται τον Δεκέμβριο στους κινηματογράφους. Αρκετές ημέρες πριν όμως το trailer προβαλλόταν πακέτο με το Doctor Strange 2 στους κινηματογράφους δίνοντας έτσι μια πρώτη ματιά στο sequel του James Cameron, όπως ακριβώς έπρεπε. 

Επειδή όμως το επίσημο trailer από τη Disney ανέβηκε σε μόλις 1080p ανάλυση, η συμπίεση που κάνει το YouTube αδικεί την απαράμιλλη ομορφιά των εφέ και του κόσμου της Pandora. Έτσι κυκλοφόρησε σε 4Κ ανάλυση για να το δείτε όσο πιο καθαρά γίνεται και σε IMAX διάσταση εικόνας. 

Δείτε το Avatar: Way of the Water 4Κ IMAX Trailer

 

Δείτε υψηλής ανάλυσης εικόνες του trailer: 

Avatar 2 trailer breakdown

 

Η σύνοψη του Avatar: Way of the Water έχει ως εξής: 

Το Avatar: The Way of Water διαδραματίζεται πάνω από 10 χρόνια μετά τα γεγονότα της πρώτης ταινίας και ξεκινά να διηγείται την ιστορία της οικογένειας των Sully (Jake, Neytiri και των παιδιών τους), τα βάσανα που τους ακολουθούν, τα άκρα που θα φτάσουν για να παραμείνουν ασφαλείς, τις μάχες που θα δώσυον για να παραμείνουν ζωντανοί και τις τραγωδίες που θα υπομένουν. 

Στο sequel πρωταγωνιστούν οι: Zoe Saldana, Sam Worthington, Sigourney Weaver, Stephen Lang, Cliff Curtis, Joel David Moore, CCH Pounder, Edie Falco, Jemaine Clement, Giovanni Ribisi, και Kate Winslet.

Το Avatar: The Way of Water θα κυκλοφορήσει στις 15 Δεκεμβρίου στους ελληνικούς κινηματογράφους.