Ο Benedict Cumberbatch θέλει να είναι ο Doctor Strange για τα επόμενα 10 χρόνια, αλλά…

Θέλει να εξελιχθεί κι άλλο ο αγαπητός μάγος του MCU
08 Μαΐου 2022 09:42
Ο Benedict Cumberbatch θέλει να είναι ο Doctor Strange για τα επόμενα 10 χρόνια, αλλά…

Το Doctor Strange in the Multiverse of Madness προβάλλεται εδώ και λίγα εικοσιτετράωρα στους κινηματογράφους και ήδη σημειώνει μεγάλη επιτυχία, με τον Benedict Cumberbatch να αποτελεί πλέον το νέο κεντρικό πρόσωπο του MCU. Ωστόσο, θα συνεχίσουμε να βλέπουμε εκείνον ως τον αγαπητό μάγο της Marvel;

Ο Cumberbatch μίλησε γι’ αυτό στην National Post και λέει ότι θα ήθελε να συνεχίσει να παίζει τον Doctor Strange για τουλάχιστον άλλα δέκα χρόνια, αλλά μόνο εάν η Marvel συνεχίσει να ασκεί πλήρως τις δυνατότητες του χαρακτήρα και τον εξελίξει περισσότερο.

Ναι, ναι, απολύτως. Αν με κρατήσουν και υπάρχει ενδιαφέρον και συνεχίσουν να εξελίσσουν τις δυνατότητες του Doctor Strange ως χαρακτήρα. Νομίζω ότι υπάρχουν πολλά μέρη για να εξερευνήσει η Marvel. Λοιπόν, ναι, φέρτε το!

Ο πρωταγωνιστής του “Sherlock” φόρεσε το μανδύα του Doctor Strange στη σόλο ταινία του το 2016 και έκτοτε τον έχουμε δει να επαναλαμβάνει το ρόλο στα Thor: Ragnarok, Avengers: Infinity War, Avengers: Endgame, Spider-Man: No Way Home και What If..?.

Η σύνοψη του Doctor Strange 2:

Η πύλη του Multiverse, γεμάτη μυστήριο και τρέλα, ανοίγει. Τώρα που ο Iron Man και ο Captain America έχουν φύγει μετά μια σκληρή μάχη στο Avengers Endgame, ο πρώην ιδιοφυής χειρούργος και ο ισχυρότερος μάγος όλων, ο Doctor Strange, αναμένεται να έχει ενεργό ρόλο ως κεντρική φιγούρα στους Avengers. Ωστόσο, χρησιμοποιώντας ένα απαγορευμένο ξόρκι, άνοιξε μια πύλη στην τρέλα και το μυστήριο που ονομάζεται Multiverse. Για να επαναφέρει τον κόσμο όπου τα πάντα έρχονται πάνω-κάτω, ο Strange ζητά τη βοήθεια από τον σύμμαχό του Wong, τον Sorcerer Supreme, και την δυνατότερη Scarlet Witch, τη Wanda. Αλλά μια τρομερή απειλή διαφαίνεται πάνω από την ανθρωπότητα και ολόκληρο το σύμπαν, που δεν μπορεί να ηττηθεί μόνο από τις δυνάμεις τους. Το πιο εκπληκτικό της υπόθεσης είναι πως η μεγαλύτερη απειλή του σύμπαντος μοιάζει ακριβώς με τον Doctor Strange...

Τη σκηνοθεσία του sequel αναλαμβάνει ο Sam Raimi, με ένα cast που περιλαμβάνει τους: Benedict Cumberbatch, Elizabeth Olsen, Benedict Wong, Rachel McAdams, Chiwetel Ejiofor και Xochitl Gomez.

Διαβάστε το review μας για την ταινία: Doctor Strange 2: Η metal πλευρά του MCU και οι μαγγανείες του Sam Raimi.

Για περισσότερα νέα σχετικά με το MCU και τα επερχόμενα σχέδια της Marvel παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.