Το “Crimes of the Future” που γυρίστηκε στην Ελλάδα θέλει να σας τρελάνει στο νέο trailer του

Τον Ιούνιο η μεγάλη πρεμιέρα του νέου φιλμ του David Cronenberg
08 Μαΐου 2022 08:34
Το “Crimes of the Future” που γυρίστηκε στην Ελλάδα θέλει να σας τρελάνει στο νέο trailer του

Το Crimes of the Future είναι η νέα ταινία του David Cronenberg (The Fly, Eastern Promises), η οποία γυρίστηκε εξ’ ολοκλήρου στην Ελλάδα και μόλις απέκτησε ένα ολοκαίνουργιο trailer. Πρόκειται για το “Red Band” trailer που θέλει να σας ψήσει με την ιδιαιτερότητά του και παρουσιάζει όλα αυτά που θέλετε να δείτε από μία τέτοιου είδους sci-fi αλλόκοτη ταινία.

Αξίζει να αναφερθεί, ότι αυτό το φιλμ δεν έχει καμία σχέση με το Crimes of the Future του 1970 και παρόλο που έχει το ίδιο ακριβώς όνομα και το σκηνοθέτησε πάλι ο Cronenberg, η νέα ταινία είναι πρωτότυπη και σηματοδοτεί την επιστροφή του σκηνοθέτη στο είδος. Ο πόνος έχει σχεδόν εξαλειφθεί από αυτή την κοινωνία του μέλλοντος, πράγμα που σημαίνει ότι η εμπειρία του πόνου μέσω αυτοακρωτηριασμού και χειρουργικών επεμβάσεων έχει γίνει το νέο σεξουαλικό “’όπλο” πολλών.

Το sci-fi θρίλερ που γυρίστηκε εξ' ολοκλήρου στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αθήνα, θα διαγωνιστεί επίσημα στο Φεστιβάλ Καννών 2022 όπου θα κάνει την πρεμιέρα του. Πρωταγωνιστούν οι Viggo Mortensen, Léa Seydoux, και Kristen Stewart μαζί με τους Scott Speedman, Welket Bungué και Don McKellar. Στο cast συμπεριλαμβάνονται και τρεις Έλληνες ηθοποιοί και συγκεκριμένα οι Γιώργος Πυρπασόπουλος, Γιώργος Καραμίχος και Ephie Kantza.

Η επίσημη περιγραφή του Crimes of the Future αναφέρει:

Την ώρα που το ανθρώπινο είδος προσαρμόζεται σε ένα συνθετικό περιβάλλον, το σώμα του υπόκειται σε νέες μεταμορφώσεις και μεταλλάξεις. Ο Saul Tenser (Mortensen), ένας πασίγνωστος permanence καλλιτέχνης, μαζί με την σύζυγό του Caprise (Seydoux), επιδεικνύει τη μεταμόρφωση των οργάνων του σε avant-garde παραστάσεις. Η Timlin (Stewart) μια ερευνήτρια του National Organ Registry, κυνηγά απεγνωσμένα τα ίχνη και τις κινήσεις του και τότε είναι που αποκαλύπτεται μια μυστηριώδης οργάνωση. Η αποστολή τους να χρησιμοποιήσουν την φήμη του Saul για να ρίξουν φως στην επόμενη φάση της ανθρώπινης εξέλιξης.

Το Crimes of the Future θα προβληθεί στους κινηματογράφους τον Ιούνιο του 2022. Δείτε το “Red Band” trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.