Ο Patrick Stewart δεν αποκλείει να επιστρέψει ως Professor X πέραν του cameo στο Doctor Strange 2

Φαίνεται πως γλυκάθηκε από το MCU τελικά παρά τα 81 χρόνια του
07 Μαΐου 2022 09:21
Ο Patrick Stewart δεν αποκλείει να επιστρέψει ως Professor X πέραν του cameo στο Doctor Strange 2

Τι κι αν είναι 81 ετών και από τους γηραιότερους ηθοποιούς του MCU; Ο Patrick Stewart φαίνεται να γλυκάθηκε μετά τη σύντομη εμφάνισή του στο Doctor Stange in the Multiverse of Madness

Όπως ανέφερε και σε παλιότερη συνέντευξή του αρχικά ήταν πολύ διστακτικός στο να υποδυθεί ξανά τον Professor X aka Charles Xavier, λόγω του τρομερού φινάλε που έλαβε ο χαρακτήρας στο "Logan" του James Mangold, αλλά λόγω της variant διαφοροποίησής του εξαιτίας του Multiverse είπε το "ναι". 

Μιλώντας σε νέα του συνέντευξη στο Variety ο βρετανός ηθοποιός μίλησε για το ενδεχόμενο να τον δούμε ξανά ως Professor X πέραν του cameo στο Doctor Strange 2, αφήνοντας το ενδεχόμενο ανοιχτό. 

Χαρακτηριστικά δήλωσε:

Τον Charles Xavier? Ναι ίσως να υπάρξει κι άλλη ευκαιρία. Ξέρετε τα comics των X-Men είναι τόσο τεράστια, τόσο πλούσια και βαθιά που ίσως να υπάρξει μια ευκαιρία για την επιστροφή του. Θα το δούμε. 

Επομένως, πέραν του ότι τον είδαμε για λίγο ως μέλος των Illuminati στο Doctor Strange 2, κλείνει το μάτι πως δεν ήταν η τελευταία φορά που τον βλέπουμε ως τον τηλεπαθητικό αρχηγό των X-Men. 

Η σύνοψη του Doctor Strange 2: 

Η πύλη του Multiverse, γεμάτη μυστήριο και τρέλα, ανοίγει. Τώρα που ο Iron Man και ο Captain America έχουν φύγει μετά μια σκληρή μάχη στο Avengers Endgame, ο πρώην ιδιοφυής χειρούργος και ο ισχυρότερος μάγος όλων, ο Doctor Strange, αναμένεται να έχει ενεργό ρόλο ως κεντρική φιγούρα στους Avengers. Ωστόσο, χρησιμοποιώντας ένα απαγορευμένο ξόρκι, άνοιξε μια πύλη στην τρέλα και το μυστήριο που ονομάζεται Multiverse. Για να επαναφέρει τον κόσμο όπου τα πάντα έρχονται πάνω-κάτω, ο Strange ζητά τη βοήθεια από τον σύμμαχό του Wong, τον Sorcerer Supreme, και την δυνατότερη Scarlet Witch, τη Wanda. Αλλά μια τρομερή απειλή διαφαίνεται πάνω από την ανθρωπότητα και ολόκληρο το σύμπαν, που δεν μπορεί να ηττηθεί μόνο από τις δυνάμεις τους. Το πιο εκπληκτικό της υπόθεσης είναι πως η μεγαλύτερη απειλή του σύμπαντος μοιάζει ακριβώς με τον Doctor Strange...

Τη σκηνοθεσία του sequel αναλαμβάνει ο Sam Raimi, με ένα cast που περιλαμβάνει τους: Benedict Cumberbatch, Elizabeth Olsen, Benedict Wong, Rachel McAdams, Chiwetel Ejiofor και Xochitl Gomez.

Το Doctor Strange in the Multiverse of Madness παίζει ήδη στις ελληνικές αίθουσες.