Guardians of the Galaxy 3: Η Nebula της Karen Gillan ολοκλήρωσε τις σκηνές της (ΦΩΤΟ)

Μαζί με τους Dave Bautista (Drax) και Pom Klementieff (Mantis)
05 Μαΐου 2022 12:14
Guardians of the Galaxy 3: Η Nebula της Karen Gillan ολοκλήρωσε τις σκηνές της (ΦΩΤΟ)

Δεν έμειναν πολλές σκηνές πριν το τέλος των γυρισμάτων του Guardians of the Galaxy Vol. 3 όπως αφήνεται να εννοηθεί από τις συνεχείς ενημερώσεις του σκηνοθέτη James Gunn μέσα από το Twitter του. 

Tώρα η Karen Gillan που υποδύεται τη Nebula στο MCU ανέβασε μια φωτογραφία όπου ενημέρωσε τους fans της ότι ολοκλήρωσε τις σκηνές τις στο threequel. Ωστόσο έκανε μια ανακοίνωση επίσης αφήνοντας θολό το μέλλον της στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel, αφήνοντας υπόνοια πως αυτή ίσως να είναι το τελευταίο κεφάλαιο της Nebula.

Αυτό ήταν το wrap της Nebula στο Guardians of The Galaxy Vol.3! δεν ξέρω εάν η Nebula θα επιστρέψει πέραν αυτής της ταινίας, είναι πιθανό να είναι το τελευταίο της κεφάλαιο. Και εάν πράγματι έτσι είναι τότε θα ήθελα να πω ένα ευχαριστώ στον James Gunn που μου έδωσε έναν ενδιαφέρον, πολύπλοκο και συναρπαστικό χαρακτήρα να παίξω. Το απόλαυσα όσο κανέναν άλλο χαρακτήρα που έχω παίξει. Ήταν μια φοβερή δεκαετία. Σας ευχαριστώ που με παρακολουθήσατε...

Δείτε την φωτογραφία που ανέβασε η "Nebula":

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Karen Gillan (@karengillan)

O James Gunn δεν έχασε την ευκαιρία να την ευχαριστήσει για τη συνεργασία τους τα τελευταία 10 χρόνια στο MCU, αποκαλύπτοντας ότι και ο "Drax" (Bautista) και η "Mantis" (Klementieff) τελείωσαν με τις σκηνές τους. Πλέον απομένουν οι Gamorra (Saldana), Peter Quill/Star Lord (Pratt) και Kraglin (Sean Gunn). 

Πριν μερικές ημέρες πήραμε μια κλεφτή ματιά από τις νέες στολές των "Guardians" που είναι βγαλμένες από τα κόμικ. 

Το cast περιλαμβάνει τους: Chris Pratt, Zoe Saldaña, Dave Bautista, Karen Gillan, Pom Klementieff, Bradley Cooper, Vin Diesel και Sean Gunn, προστέθηκαν οι Will Poulter (Adam Warlock) και ο Chukwudi Iwuji από το cast του "Peacemaker", σε άγνωστο μέχρι στιγμής ρόλο.

Το Guardians of the Galaxy Vol. 3 αναμένεται στις αίθουσες τον Μάιο του 2023, ενώ το Guardians of the Galaxy: The Holiday Special θα κάνει πρεμιέρα τα Χριστούγεννα του 2022.