Disney Plus: Αυτό είναι το ελληνικό trailer για το λανσάρισμά του

Η streaming υπηρεσία ετοιμάζεται να μιλήσει ελληνικά σύντομα
04 Μαΐου 2022 20:07
Disney Plus: Αυτό είναι το ελληνικό trailer για το λανσάρισμά του

Η Disney ετοιμάζεται για απόβαση στην Ελλάδα! Μέσα από τον επίσημο Instagram λογαριασμό του Disney Plus στην Ελλάδα κυκλοφόρησε ανήμερα της γιορτής 'May The 4th' το trailer για το πολυαναμενόμενο λανσάρισμα της streaming υπηρεσίας. 

Με πολλά πλάνα από το σύμπαν του Star Wars το οποίο θα προσφέρεται πλέον εξ ολοκλήρου και αποκλειστικά μέσω του Disney+, μας προετοιμάζει για την έλευσή του διότι "αυτός είναι ο τρόπος" όπως αναφέρει και το trailer. 

Δείτε το ελληνικό trailer του Disney Plus: 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Disney+ Greece (@disneyplusgr)

 

Μπορείτε επίσης να επωφεληθείτε από την προσφορά γνωριμίας που θα τρέχει για αυτό το διάστημα για όσους επιθυμείτε να εγγραφείτε στην υπηρεσία. 

Πόσο θα κοστίζει η συνδρομή;

Με κάθε επισημότητα το κόστος του πακέτου του Disney Plus θα ανέρχεται στα €8.99 το μήνα, ενώ η ετήσια συνδρομή κοστίζει €89.99. Η κάθε συνδρομή επιτρέπει τη θέαση τεσσάρων streams ταυτοχρόνως σε ισάριθμες διαφορετικές συσκευές, 4K HDR ανάλυση, IMAX εκδόσεις επιλεγμένων τίτλων, καθώς και απεριόριστα κατεβάσματα περιεχομένου σε έως και 10 συσκευές.

Ανάμεσα στο περιεχόμενο που θα προσφέρει είναι οι ταινίες των Disney και Pixar, Marvel και του Star Wars. Θα βρείτε περιεχόμενο όπως τις σειρές Moon Knight, Obi-Wan Kenobi, Ms. Marvel, Loki και The Mandalorian, μαζί με ταινίες όπως "Πάντα στο Κόκκινο", Free Guy, Eternals, Encanto, Frozen 2, Cruella, Soul και πολλές ακόμη. Στο πακέτο θα περιλαμβάνονται και σειρές των FX/Hulu όπως το "Pam & Tommy". 

Το Disney Plus θα έρθει στην Ελλάδα επίσημα στις 14 Ιουνίου. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα στο Unboxholics.com. 

Tags: