Ο Kevin Feige παραδέχεται ότι το παραέκαναν με τα spoilers στα trailers του Doctor Strange 2

Ίσως να αναθεωρήσει η Marvel στο κομμάτι αυτό
04 Μαΐου 2022 21:18
Ο Kevin Feige παραδέχεται ότι το παραέκαναν με τα spoilers στα trailers του Doctor Strange 2

Για τα γεμάτα με spoilers teasers των τελευταίων εβδομάδων μίλησε το αφεντικό της Marvel Studios, Kevin Feige, κατά τη διάρκεια της παγκόσμιας πρεμιέρας του Doctor Strange 2 στο Λος Άντζελες.  

Μιλώντας στην κάμερα του Marvel.com μάλιστα ο mastermind του MCU παραδέχθηκε πως ήδη έχουν αποκαλύψει πολλά τα trailers, τονίζοντας για πρώτη φορά από πλευράς του δημόσια, το πρόβλημα με αυτό το φαινόμενο. 

Χαρακτηριστικά είπε: 

Ήδη έχουν δείξει πάρα πολλά τα trailers, δε θέλω να μιλήσω για κάτι άλλο. Αλλά ο Sam έχει κάνει την ταινία για να τη ζήσετε σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερη οθόνη γίνεται και για πρώτη φορά εδώ και πολύ καιρό σε 3D διότι δόθηκε προσοχή στον τομέα αυτό. Επειδή το πρώτο Doctor Strange νομίζω ήταν η καλύτερη ταινία μας σε 3D νομίζω πως και αυτό θα είναι στα ίδια επίπεδα. 

Ίσως μετά από αυτό η Marvel Studios να αναθεωρήσει το τι αποκαλύπτει και τι όχι στα teasers, ιδιαίτερα σε μια ταινία που γνωρίζουμε εδώ και πάρα πολύ καιρό ότι επιφυλάσσει τρελές εκπλήξεις, επομένως το να αποκαλύπτονται σε teasers είναι κάτι που ξενερώνει πολλούς Marvel fans και δικαιολογημένα. 

 

Η σύνοψη του Doctor Strange 2: 

Η πύλη του Multiverse, γεμάτη μυστήριο και τρέλα, ανοίγει. Τώρα που ο Iron Man και ο Captain America έχουν φύγει μετά μια σκληρή μάχη στο Avengers Endgame, ο πρώην ιδιοφυής χειρούργος και ο ισχυρότερος μάγος όλων, ο Doctor Strange, αναμένεται να έχει ενεργό ρόλο ως κεντρική φιγούρα στους Avengers. Ωστόσο, χρησιμοποιώντας ένα απαγορευμένο ξόρκι, άνοιξε μια πύλη στην τρέλα και το μυστήριο που ονομάζεται Multiverse. Για να επαναφέρει τον κόσμο όπου τα πάντα έρχονται πάνω-κάτω, ο Strange ζητά τη βοήθεια από τον σύμμαχό του Wong, τον Sorcerer Supreme, και την δυνατότερη Scarlet Witch, τη Wanda. Αλλά μια τρομερή απειλή διαφαίνεται πάνω από την ανθρωπότητα και ολόκληρο το σύμπαν, που δεν μπορεί να ηττηθεί μόνο από τις δυνάμεις τους. Το πιο εκπληκτικό της υπόθεσης είναι πως η μεγαλύτερη απειλή του σύμπαντος μοιάζει ακριβώς με τον Doctor Strange...

Τη σκηνοθεσία του sequel αναλαμβάνει ο Sam Raimi, με ένα cast που περιλαμβάνει τους: Benedict Cumberbatch, Elizabeth Olsen, Benedict Wong, Rachel McAdams, Chiwetel Ejiofor και Xochitl Gomez.

Το Doctor Strange in the Multiverse of Madness θα κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες στις 5 Μαΐου του 2022.