To petition για να αφαιρεθεί η Amber Heard από το Aquaman 2 ξεπέρασε τις 3 εκατ. υπογραφές

Φωτιά πήρε το petition όσο εξελίσσεται η δίκη μεταξύ Heard και Johnny Depp
03 Μαΐου 2022 15:49
To petition για να αφαιρεθεί η Amber Heard από το Aquaman 2 ξεπέρασε τις 3 εκατ. υπογραφές

Έναν ακόμη πονοκέφαλο στην DC Films και τη Warner Bros. προσθέτει η υπόθεση της δικαστικής διαμάχης της Amber Heard με τον Johnny Depp. Όσο εξελίσσεται η δική, βγαίνουν στην δημοσιότητα αποκαλύψεις για την υπόθεση που έχει στρέψει τα φώτα του Χόλιγουντ πάνω στο πρώην ζευγάρι. 

Πριν ξεκινήσει η δίκη υπήρχε ένα online petition που ζητάει επί της ουσίας την αφαίρεση της Amber Heard από το Aquaman 2, όπου έχει επιβεβαιωθεί ότι συμμετέχει ως Queen Mera στο πλευρό του Jason Momoa. Τότε μετρούσε περί τα 1.8 εκατομμύρια υπογραφές όμως τις τελευταίες ημέρες, το εν λόγω petition που βρίσκεται στο γνωστό site Change.org έχει πάρει κυριολεκτικά φωτιά και οι υπογραφές έχουν ξεπεράσει τα 3 εκατομμύρια. 

Συγκεκριμένα μέχρι την ώρα γραφής του άρθρου το petition ξεπερνά τις 3.280.250 εκατομμύρια υπογραφές

Την ίδια ώρα παρά το ότι μια μερίδα κόσμου και DC fans ζητούν να αφαιρεθεί εντελώς από το sequel σκηνοθεσίας James Wan, ακούγονται φήμες ότι η Warner Bros. μείωσε σημαντικά τον ρόλο της Heard στο φιλμ. 

Στο Aquaman 2 πρωταγωνιστούν οι: Jason Momoa, Patrick Wilson, Yahya Abdul-Mateen, Amber Heard, Dolph Lundgren, και Randall Park, ενώ στις νέες προσθήκες συγκαταλέγονται οι Jani Zhao (Sentimentos), Iniya Moore (Pose) και Vincent Regan (300). 

Μετά και την καθυστέρηση που έλαβε, το Aquaman and the The Lost Kingdom αναμένεται στις 17 Μαρτίου του 2023