Doctor Strange 2: Άνευ προηγουμένου κίνηση από τη Marvel για να αποφευχθούν τα spoilers

Λαμβάνει όποιο μέτρο μπορεί για να μειώσει τις διαρροές και τα spoilers στα social media.
03 Μαΐου 2022 13:27
Doctor Strange 2: Άνευ προηγουμένου κίνηση από τη Marvel για να αποφευχθούν τα spoilers

Ζούμε σε εποχές που τα spoilers είναι ένα ευαίσθητο θέμα για την κινηματογραφική εμπειρία και κανονικά θα έπρεπε να είναι σεβαστό από όλους, όμως δυστυχώς δεν είναι, ειδικά όταν πρόκειται για τις mainstream ταινίες του MCU.

Το "Doctor Strange in the Multiverse of Madness" είναι μια ακόμη ταινία της Marvel όπου δυστυχώς την τελευταία στιγμή δέχθηκε το πλήγμα των leaks, καθώς κυριολεκτικά ένα 24ωρο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα διέρρευσαν μερικές τρανταχτές σκηνές στο διαδίκτυο που περιέχουν απανωτές εκπλήξεις για τους fans της Marvel. Δυστυχώς έκαναν τον κύκλο στα social media και καλό είναι να τα αποφεύγετε ειδικά εάν ψάχνετε συχνά για θέματα σχετικά με τη Marvel, καθώς οι αλγόριθμοι μπορεί να σας τη κάνουν την ζημιά. 

Φυσικά όσοι δεν νοιάζονται για τα spoilers μπορούν να τα δουν, όχι όμως και να χαλάσουν την εμπειρία για τους υπόλοιπους που θέλουν να πάνε στην προβολή του Doctor Strange 2 "καθαροί" από spoilers. Για να αποφευχθούν όσο το δυνατόν γίνεται ανεγκέφαλες αναρτήσεις που κάνουν spoil τα μυστικά του sequel, η Marvel Studios έλαβε ένα άνευ προηγουμένου μέτρο σε όλες τις σελίδες της στα social media. 

Με μια λιτή ανάρτηση που αναφέρει "Τα λέμε στην άλλη πλευρά του Multiverse" η Marvel απενεργοποίησε τη δυνατότητα σχολίων σε όλα τα πρόσφατα posts της που αφορούν το "Multiverse of Madness" για παν ενδεχόμενο. Οι αναρτήσεις έγιναν ακριβώς την ώρα της παγκόσμιας πρεμιέρας της ταινίας σε σκηνοθεσία Sam Raimi, στο Los Angeles όπου ειδικοί καλεσμένοι, influencers και ο ειδικός Τύπος την παρακολούθησε πρώτα από όλους, ούτως ώστε να αναρτήσουν και τις αντιδράσεις τους.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marvel Studios (@marvelstudios)

 

Αυτό το μέτρο λαμβάνει για πρώτη φορά στα χρονικά και ίσως να αποδειχθεί αρκετά ικανό στον περιορισμό των trolls. 

Η σύνοψη του Doctor Strange 2: 

Η πύλη του Multiverse, γεμάτη μυστήριο και τρέλα, ανοίγει. Τώρα που ο Iron Man και ο Captain America έχουν φύγει μετά μια σκληρή μάχη στο Avengers Endgame, ο πρώην ιδιοφυής χειρούργος και ο ισχυρότερος μάγος όλων, ο Doctor Strange, αναμένεται να έχει ενεργό ρόλο ως κεντρική φιγούρα στους Avengers. Ωστόσο, χρησιμοποιώντας ένα απαγορευμένο ξόρκι, άνοιξε μια πύλη στην τρέλα και το μυστήριο που ονομάζεται Multiverse. Για να επαναφέρει τον κόσμο όπου τα πάντα έρχονται πάνω-κάτω, ο Strange ζητά τη βοήθεια από τον σύμμαχό του Wong, τον Sorcerer Supreme, και την δυνατότερη Scarlet Witch, τη Wanda. Αλλά μια τρομερή απειλή διαφαίνεται πάνω από την ανθρωπότητα και ολόκληρο το σύμπαν, που δεν μπορεί να ηττηθεί μόνο από τις δυνάμεις τους. Το πιο εκπληκτικό της υπόθεσης είναι πως η μεγαλύτερη απειλή του σύμπαντος μοιάζει ακριβώς με τον Doctor Strange...

Τη σκηνοθεσία του sequel αναλαμβάνει ο Sam Raimi, με ένα cast που περιλαμβάνει τους: Benedict Cumberbatch, Elizabeth Olsen, Benedict Wong, Rachel McAdams, Chiwetel Ejiofor και Xochitl Gomez.

Το Doctor Strange in the Multiverse of Madness θα κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες στις 5 Μαΐου του 2022.