Ακούστε τώρα το μουσικό θέμα του “Top Gun: Maverick” από την Lady Gaga

Κυκλοφόρησε το νέο single της τραγουδίστριας
03 Μαΐου 2022 09:53
Ακούστε τώρα το μουσικό θέμα του “Top Gun: Maverick” από την Lady Gaga

Το Top Gun: Maverick θα κάνει πρεμιέρα στο τέλος του Μαΐου στη χώρα μας και όπως μάθαμε προ ημερών, η Lady Gaga πρόκειται να ερμηνεύσει το τραγούδι της ταινίας, που έρχεται με την ονομασία “Hold my Hand”. Το νέο της single είναι πλέον διαθέσιμο μέσα από το επίσημο κανάλι της στο YouTube, αλλά και στις ψηφιακές πλατφόρμες και πλέον μπορείτε να το απολαύσετε.

Μάλιστα, ο ίδιος ο Tom Cruise τής πρότεινε να ερμηνεύσει το κεντρικό θέμα της ταινίας, το 2019, όταν την είδε ζωντανά σε μία συναυλία της. Η Gaga, μάλιστα, προμοτάρει το νέο της τραγούδι, μαζί με μία ολοκαίνουργια αφίσα, ενώ αξίζει να αναφερθεί πως το έγραψε εκείνη μαζί με τον Αμερικανό BloodPop.

Η υποψήφια για Όσκαρ τραγουδίστρια μίλησε για το τραγούδι με τα εξής λόγια:

Όταν έγραψα αυτό το τραγούδι για το Top Gun: Maverick, δεν συνειδητοποίησα καν τα πολλαπλά επίπεδα μέχρι την καρδιά της ταινίας, τη δική μου ψυχή και τη φύση του κόσμου στον οποίο ζούμε. Το δουλεύω εδώ και χρόνια, τελειοποιώντας το, κάνοντάς το δικό σας...Αυτό το τραγούδι είναι μία ερωτική επιστολή στον κόσμο κατά τη διάρκεια και μετά από μια πολύ δύσκολη περίοδο. Ήθελα τόσο καιρό να το ακούσετε.

H σύνοψη του Top Gun: Maverick:

Μετά από περισσότερα από τριάντα χρόνια υπηρεσίας ως ένας από τους κορυφαίους αεροπόρους του Πολεμικού Ναυτικού, ο Pete "Maverick" Mitchell (Tom Cruise) βρίσκεται εκεί που ανήκει, πιέζοντας τα όριά του ως θαρραλέος δοκιμαστικός πιλότος και αποφεύγοντας την προαγωγή, κάτι που θα τον γείωνε. Όταν βρίσκει τον εαυτό του να εκπαιδεύει ένα απόσπασμα αποφοίτων Top Gun για μια εξειδικευμένη αποστολή που δεν έχει δει ποτέ κανένας ζωντανός πιλότος, ο Maverick συναντά τον υπολοχαγό Bradley Bradshaw (Miles Teller), με το διακριτικό κλήσης: «Rooster», που είναι ο γιος του αείμνηστου φίλου του Maverick, αξιωματικός αναχαίτισης ραντάρ, υπολοχαγός Nick Bradshaw, γνωστός και ως «Goose». Αντιμετωπίζοντας ένα αβέβαιο μέλλον και τα φαντάσματα του παρελθόντος του, ο Maverick παρασύρεται σε μια αντιπαράθεση με τους δικούς του βαθύτερους φόβους, με αποκορύφωμα μια αποστολή που απαιτεί την απόλυτη θυσία από εκείνους που θα επιλεγούν να το πετάξουν.

Το Top Gun: Maverick θα κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες στις 26 Μαΐου του 2022.