Έρχεται prequel ταινία του Hunger Games με την ονομασία “Ballad of Songbirds and Snakes”

Αλλά το cast του παραμένει μυστήριο…
30 Απριλίου 2022 13:56
Έρχεται prequel ταινία του Hunger Games με την ονομασία “Ballad of Songbirds and Snakes”

Οι ανακοινώσεις για την Lionsgate δεν έχουν σταματημό τις τελευταίες ώρες, αφού η εταιρία ανακοίνωσε ότι ετοιμάζει το νέο φιλμ του Hunger Games. Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε στο CinemaCon 2022, στα σκαριά έχει το “The Ballad of Songbirds and Snakes”, που θα λειτουργεί ως prequel στο Hunger Games franchise.

Μάλιστα, έδωσε στη δημοσιότητα ένα μικρό teaser από την ταινία, στους παρευρισκόμενους του CinemaCon, αλλά δυστυχώς, δεν ήταν κάποια πλάνα από την ταινία. Τα πρώτα πλάνα του φιλμ έδειχναν κάποιες εντυπωσιακές λήψεις όπως μεταφέρει το Variety και μία λεζάντα που έγραφε: “Ο κόσμος θα ανακαλύψει ποιος είναι το “songbird” και ποιος είναι το φίδι”.

Το The Ballad of Songbirds and Snakes διαδραματίζεται δεκαετίες πριν από τις περιπέτειες της Katniss Everdeen και επικεντρώνεται στον νεαρό Coriolanus Snow, ο οποίος γίνεται τελικά ο “τύραννος” της Panem. Ωστόσο, στο The Ballad of Songbirds and Snakes εκείνος ούτε “γαβγίζει” ούτε “δαγκώνει”. Ως ένας 18χρονος, ο Snow επιλέγεται να γίνει μέντορας της Lucy Gray Baird, ενός κοριτσιού από τη φτωχική District 12, κατά τη διάρκεια των 10ων Αγώνων Πείνας.

Δυστυχώς, αυτά είναι όλα όσα μοιράστηκε η Lionsgate για το The Ballad of Songbirds and Snakes, του οποίου η παραγωγή θα ξεκινήσει μέσα στη χρονιά, χωρίς ωστόσο να γνωρίζουμε ποιοι θα πρωταγωνιστήσουν σε αυτό. Ο βετεράνος του Hunger Games, Francis Lawrence, επιστρέφει στη σκηνοθεσία, με τον Michael Arndt να επιστρέφει και αυτός για το σενάριο.

Η Lionsgate αποκάλυψε επίσης ότι η ταινία θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 17 Νοεμβρίου 2023.