Τα επόμενα 10 χρόνια του MCU θα σχεδιάσει η Marvel σύντομα

Ο Kevin Feige θα και η ομάδα της Marvel Studios θα αποσυρθούν σε ένα καταφύγιο για το μέλλον του MCU
27 Απριλίου 2022 23:07
Τα επόμενα 10 χρόνια του MCU θα σχεδιάσει η Marvel σύντομα

Ανάμεσα στις μεγάλες ανακοινώσεις της CinemaCon της Disney δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι σχετικές για τη Marvel Studios και το μέλλον του κινηματογραφικού της σύμπαντος. 

Τη σκυτάλη πήρε φυσικά ο "mastermind" του MCU, Kevin Feige, για να ανακοινώσει ότι αμέσως μετά την έκθεση αυτός και η ομάδα του θα αποσυρθούν σε ένα "αναχωρητήριο" για να σχεδιάσουν τα επόμενα 10 χρόνια του MCU. 

Ήδη το MCU μετράει πάνω από 15 χρόνια και συνεχίζει χωρίς σταματημό -πέραν της πανδημίας που τελικά επηρεάστηκε ελάχιστα. Επομένως, το αφηγηματικό τόξο της Marvel Studios θα επεκταθεί μέχρι το 2032.

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που ο Feige και τα μεγάλα κεφάλια της Marvel Studios θα αποσυρθούν για να σχεδιάσουν το μέλλον του MCU εδώ και 3 ολόκληρα χρόνια. 

Προς το παρόν γνωρίζουμε το πρόγραμμα του MCU Phase 4 μέχρι 2023 και το Ant-Man and the Wasp: Quantumania, που είναι η τελευταία επιβεβαιωμένη ταινία στο καλεντάρι της Marvel για τον Ιούλιο του 2023. Όμως σίγουρα έχουμε να αναμένουμε τα reboot των "Fantastic Four", "Blade" και των "X-Men", καθώς και τα Captain America 4 και Deadpool 3, τα οποία δεν έχουν αποκτήσει παράθυρο κυκλοφορίας. 

Υπάρχουν παράλληλα και οι σειρές του Disney Plus όπως τα Secret Invasion, Armor Wars και "Ironheart".