Στο Spider-Man: Across the Spider-Verse θα δούμε 6 σύμπαντα και εκατοντάδες χαρακτήρες

Τίγκα στις τρέλες του Spider-Verse θα είναι το sequel του Miles Morales
26 Απριλίου 2022 15:24
Στο Spider-Man: Across the Spider-Verse θα δούμε 6 σύμπαντα και εκατοντάδες χαρακτήρες

Το sequel του βραβευμένου με Όσκαρ, Spider-Man: Into The Spider-Verse θέλει να ανεβάσει τον πήχη ψηλότερα. Για αυτό στο Spider-Man Across the Spider-Verse, όπως θα ονομάζεται επίσημα, θα δούμε εκατοντάδες κυριολεκτικά χαρακτήρες ενώ η ιστορία του θα εκτυλίσσεται σε πολλαπλά σύμπαντα, όντας μια ταινία που θα αγκαλιάσει πλήρως το concept του πολυσύμπαντος. 

Αν και πρόσφατα πήρε καθυστέρηση 8 μηνών, το Across The Spider-Verse παρουσιάστηκε στη φετινή CinemaCon από τη Sony Pictures με τα πρώτα 15 λεπτά της ταινίας να προβάλλονται για τα μάτια και μόνο των παρευρισκόμενων. 

Μέσα από το πάνελ αυτό όμως μάθαμε πως ο Miles Morales θα πάει κυριολεκτικά από άκρη σε άκρη του Spider-Verse καθώς θα περάσει μέσα από έξι διαφορετικά σύμπαντα, ενώ συνολικά θα εμφανιστούν -κρατηθείτε- 240 συνολικά χαρακτήρες

Από τους αριθμούς και μόνο καταλαβαίνετε οι Marvel fans ότι θα γίνει πάρτι με το περιεχόμενο και τις δυνατότητες του Multiverse. Στο ίδιο πάνελ οι παραγωγοί και σεναριογράφοι Phil Lord και Chris Miller επιβεβαίωσαν τον επίσημο τίτλο του 3ου κεφαλαίου, το οποίο αρχικά θα ήταν ένα μεγάλο διμερές φινάλε που θα έκλεινε την τριλογία με τα "Across The Spider-Verse Part 1 και Part 2. 

To Spider-Man: Across The Spider-Verse είναι σε σκηνοθεσία των Joaquim Dos Santos, Kemp Powers και Justin K. Thompson, σε σενάριο των Phil Lord, Chris Miller και Dave Callaham.

Ο Miles Morales του Shameik Moore ξεκινά μια νέα περιπέτεια σε κάθε μήκος του Multiverse στο 'Across the Spider-Verse' μαζί με την Gwen Stacy/Spider-Woman της Hailee Steinfeld και μια νέα ομάδα Αραχνοατόμων, που θα αντιμετωπίσουν έναν πανίσχυρο εχθρό. Η νέα προσθήκη του cast είναι η Issa Rae στο ρόλο της Jessica Drew/ Spider-Woman, ενώ επιστρέφουν από την πρώτη ταινία οι Oscar Isaac ως Miguel O' Hara/Spider-Man 2099 και Jake Johnson ως Peter B. Parker/ Spider-Man.

Το Spider-Man: Across the Spider-Verse θα κάνει το ντεμπούτο του στις 2 Ιουνίου 2023, ενώ το Spider-Man: Beyond the Spider-Verse θα κάνει πρεμιέρα στις 29 Μαρτίου 2024.