Τα διάσημα Hot Wheels γίνονται live-action ταινία από τη Warner Bros. Pictures

Με παραγωγό τον J.J. Abrams σε συνεργασία με την Mattel
26 Απριλίου 2022 11:33
Τα διάσημα Hot Wheels γίνονται live-action ταινία από τη Warner Bros. Pictures

Είναι ένα από τα διασημότερα και μακριοβιότερα brands παιχνιδιών που από το 1968 μεγαλώνει γενιές παιδιών -και όχι μόνο. Ο λόγος για τα Hot Wheels της Mattel, τα οποία μαθαίνουμε ότι οδεύουν και αυτά προς τη μεγάλη οθόνη σε συνεργασία με τη Warner Bros. Pictures.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Deadline στα σκαριά βρίσκεται η live-action ταινία των Hot Wheels σε παραγωγή του J.J. Abrams και της εταιρίας του, Bad Robot. Προς το παρόν αυτές είναι οι μοναδικές πληροφορίες που γνωρίζουμε για την ταινία και είναι άγνωστο πώς θα μεταφραστεί ο κόσμος των παιχνιδιών σε live-action ταινία, την ώρα που για παράδειγμα το Fast & Furious franchise κάνει κάτι παρόμοιο. 

Τα Hot Wheels αποτελούν τα Νο.1 σε πωλήσεις παιχνίδια όλου του κόσμου σύμφωνα με το NPD Group, έχοντας πουλήσει πάνω από 8 δισεκατομμύρια αυτοκινητάκια.

Άλλο ένα διάσημο παιχνίδι της Matell, η Barbie θα κάνει το κινηματογραφικό άλμα καθώς ετοιμάζεται η ταινία "Barbie" σε σκηνοθεσία της Greta Gerwig με πρωταγωνιστές τους Margot Robbie, Ryan Gosling, Simu Liu και Kate McKinnon.