Johnny Depp: Αποκάλυψε ότι δεν έχει δει πότε τους Πειρατές της Καραϊβικής

Κι ας είναι ο πρωταγωνιστής τους
24 Απριλίου 2022 12:03
Johnny Depp: Αποκάλυψε ότι δεν έχει δει πότε τους Πειρατές της Καραϊβικής

Πιπεράτες και όχι μόνο αποκαλύψεις βγαίνουν μέσα από τη δίκη του Johnny Depp εναντίον της πρώην συζύγου του, Amber Heard, ύψους $50 εκατομμυρίων. 

Στην πολύκροτη δίκη που έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του Χόλιγουντ ο Τζόνι Ντεπ αποκάλυψε ότι δεν έχει δει ποτέ τους Πειρατές της Καραϊβικής παρά το ότι είναι...ο αστέρας και πρωταγωνιστής τους. 

Κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του ο ίδιος ο Jack Sparrow είπε πως δεν παρακολούθησε ποτέ τον εαυτό του: 

Δεν την είδα ποτέ, αλλά η ταινία τα πήγε πολύ καλά προφανώς. Και ήθελαν να το συνεχίσουν και να κάνουν περισσότερες ταινίες και εγώ ήμουν εντάξει με αυτό. 

Στην ίδια κατάθεση δήλωσε ότι δε θα επέστρεφε με τίποτα για ένα Πειρατές της Καραϊβικής 6, ακόμη κι αν του πρόσφεραν $300 εκατομμύρια. 

Ο Depp σε παλιότερη συνέντευξή του το 2009 στην εκπομπή του David Letterman είχε αναφέρει για πρώτη φορά ότι δεν βλέπει τις δικές του ταινίες. Συγκεκριμένα είχε δηλώσει: 

Κατά κάποιον τρόπο ξέρει όταν τελειώνω τη δουλειά μου για μια ταινία, όλα τα άλλα δεν είναι δικό μου θέμα. Μένω όσο πιο μακριά γίνεται από όλα. Εάν μπορώ παραμένω σε μια προφανής κατάσταση άγνοιας όσο το δυνατόν περισσότερο. 

Με τους "Πειρατές της Καραϊβικής" γνώρισε τεράστια επιτυχία αλλά και την πρώτη του υποψηφιότητα για Όσκαρ Α' Ανδρικού ρόλου για την ερμηνεία του στο "Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl", το οποίο αποτέλεσε την 4η πιο επιτυχημένη ταινία του 2003 πίσω από τον "Άρχοντα των Δαχτυλιδιών: Η Επιστροφή του Βασιλιά" και τα "Finding Nemo" και "Matrix: Reloaded".  

Υποδύθηκε τον Jack Sparrow για τέσσερις ακόμη ταινίες τα "Dead Man's Chest"(2006), "At World's End" (2007), "On Stranger Tides" (2011) και "Dead Men Tell No Tales" (2017), συγκεντρώνοντας πάνω από $4.5 δις δολάρια συνολικά στο box office.