Αυτές είναι οι 10 πιο αναμενόμενες ταινίες του καλοκαιριού

Η έρευνα του Fandango αποκαλύπτει τις προθέσεις του κοινού
22 Απριλίου 2022 12:25
Αυτές είναι οι 10 πιο αναμενόμενες ταινίες του καλοκαιριού

Έχει ενδιαφέρον να βλέπουμε τις προθέσεις του κοινού και ποιες ταινίες ανυπομονεί να δει στο σινεμά και αυτό ακριβώς κάνει η νέα έρευνα του Fandango. 

Ρώτησε πάνω από 6.000 κινηματογραφόφιλους ποιες είναι οι πιο αναμενόμενες ταινίες τους για το ερχόμενο καλοκαίρι και το Top 10 έχει λίγο από όλα, αν και αναμενόμενα η Marvel Studios κυριαρχεί. 

Στις πρώτες δύο θέσεις βρίσκουμε το Doctor Strange in the Multiverse of Madness (5 Μαΐου) και το Thor: Love and Thunder (7 Ιουλίου). Tο αξιοσημείωτο εδώ είναι πως το Thor 4 κατέκτησε αυτή θέση πριν καν προβληθεί το πρώτο trailer, καθώς η έρευνα είχε διεξαχθεί μερικές εβδομάδες πριν, αποδεικνύοντας ότι η δίψα του κοινού για τη νέα MCU περιπέτεια του Chris Hemsworth ήταν έντονη. 

Την πεντάδα κλείνει το Jurassic World Dominion (9 Ιουνίου), το Top Gun: Maverick (26 Μαΐου) και το Minions: The Rise of Gru (Ιούλιος). Άξιο αναφοράς είναι η βιογραφική ταινία του Elvis με τους Tom Hanks και Austin Butler σε σκηνοθεσία Baz Luhrman (The Great Gatsby) και το NOPE του Jordan Peele, το οποίο στην χώρα μας θα προβληθεί με τον τίτλο "Ούτε Καν". 

Αυτή είναι η λίστα των πιο αναμενόμενων ταινιών του καλοκαιριού: 

  1. Doctor Strange in the Multiverse of Madness
  2. Thor: Love and Thunder
  3. Jurassic World Dominion
  4. Top Gun: Maverick
  5. Minions: The Rise of Gru
  6. Lightyear
  7. Elvis
  8. Nope
  9. Bullet Train
  10. Downtown Abbey