Στο άπειρο κι ακόμα παραπέρα μάς πάνε οι νέες εικόνες του “Lightyear”

Ο Chris Evans έρχεται ως Buzz το καλοκαίρι
21 Απριλίου 2022 19:55
Στο άπειρο κι ακόμα παραπέρα μάς πάνε οι νέες εικόνες του “Lightyear”

Η Disney συνεχίζει να προμοτάρει την άκρως καλοκαιρινή της ταινίας, το “Lightyear” με πρωταγωνιστή τον Chris Evans και γι’ αυτό το λόγο μόλις δημοσίευσε νέες εικόνες. Συγκεκριμένα, έδωσε στη δημοσιότητα δύο νέες εικόνες από το φιλμ, καθώς και την ολοκαίνουργια αφίσα, που μας προετοιμάζει για μία καλοκαιρινή διαστημική περιπέτεια.

Οι νέες φωτογραφίες έχουν σε επίκεντρο για άλλη μια φορά τον Buzz, ο οποίος ετοιμάζεται να αναχωρήσει για μία αποστολή στο διάστημα. Ο ήρωας της Pixar φαίνεται μέσα στο πιλοτήριο έτοιμος για απογείωση, ενώ στη 2η εικόνα τον βλέπουμε να συνομιλεί με μία συνάδελφό του από το “Space Academy”.

Δείτε τις εικόνες και την αφίσα παρακάτω:

Το Lightyear είναι μια περιπέτεια δράσης και η πρωτότυπη ιστορία του Buzz Lightyear που θα μας δείξει πως ένας νεαρός πιλότος έγινε ο Space Ranger που γνωρίζουμε όλοι σήμερα.

To voice cast της ταινίας συμπληρώνουν επίσης οι: Taika Waititi, James Brolin, Dale Soules, Keke palmer, Elfren Ramirez, Mary McDonald-Lewis, Uzo Aduba και Isiah Whitlock Jr. Την σκηνοθεσία της ταινίας αναλαμβάνει ο Angus MacLane, ενώ έγινε επίσης γνωστό ότι το soundtrack θα υπογράψει ο Michael Giacchino.

Το Lightyear αναμένεται στις 17 Ιουνίου 2022 στους κινηματογράφους.