Το Spider-Man: Across the Spider-Verse καθυστερεί επισήμως χάνοντας το 2022

Το sequel της βραβευμένης με Όσκαρ animated ταινίας πλέον αναμένεται το 2023
21 Απριλίου 2022 12:09
Το Spider-Man: Across the Spider-Verse καθυστερεί επισήμως χάνοντας το 2022

Η Sony Pictures επιφύλασσε κάποια δυσάρεστα νέα για τους fans του Spidey καθώς ανακοίνωσε πως καθυστερεί για ακόμη μια φορά η πρεμιέρα του Spider-Man: Across the Spider-Verse

Το πολυαναμενόμενο sequel του βραβευμένου με Όσκαρ, Spider-Man: Into The Spider-Verse χάνει τελικά το 2022, καθώς από τις 7 Οκτωβρίου που ήταν αρχικά προγραμματισμένο, μεταφέρεται η πρεμιέρα του πολλούς μήνες αργότερα για τις 2 Ιουνίου 2023. Επίσης, η Sony γνωστοποίησε ότι αφαίρεσε το "Part One" από τον επίσημο τίτλο, αν και πράγματι θα παραμείνει το πρώτο μέρος ενός διμερούς saga. 

Επομένως, σειρά είχε η συνέχεια του το Spider-Man: Across the Spider-Verse Part II που απέκτησε επίσημη ημερομηνία πρεμιέρας για τις 29 Μαρτίου 2024.

To Spider-Man: Across The Spider-Verse είναι σε σκηνοθεσία των Joaquim Dos Santos, Kemp Powers και Justin K. Thompson, σε σενάριο των Phil Lord, Chris Miller και Dave Callaham. 

Ο Miles Morales του Shameik Moore ξεκινά μια νέα περιπέτεια σε κάθε μήκος του Multiverse στο 'Across the Spider-Verse' μαζί με την Gwen Stacy/Spider-Woman της Hailee Steinfeld και μια νέα ομάδα Αραχνοατόμων που θα αντιμετωπίσουν έναν πανίσχυρο εχθρό. Η νέα προσθήκη του cast είναι η Issa Rae στο ρόλο της Jessica Drew/ Spider-Woman ενώ επιστρέφουν από την πρώτη ταινία οι Oscar Isaac ως Miguel O' Hara/Spider-Man 2099 και Jake Johnson ως Peter B. Parker/ Spider-Man