Ο Bob Odenkirk των "Better Call Saul/Breaking Bad" έλαβε το δικό του αστέρι στο Χόλιγουντ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο σταρ που μάθαμε όλοι ως "Saul" απέκτησε την τιμητική διάκριση στην Λεωφόρο της Δόξας
20 Απριλίου 2022 18:27
Ο Bob Odenkirk των "Better Call Saul/Breaking Bad" έλαβε το δικό του αστέρι στο Χόλιγουντ (ΒΙΝΤΕΟ)

Τον μάθαμε όλοι ως "Saul Goodman' από το "Breaking Bad" και τον λατρέψαμε μετέπειτα στον ολόδική του σειρά "Better Call Saul".

Ο λόγος για τον Bob Odenkirk που στα 59 του χρόνια απέκτησε το δικό του αστέρι στο Χόλιγουντ στην περίφημη Λεωφόρο της Δόξας, βρισκόμενος πλέον ανάμεσα στα χιλιάδες άλλα πασίγνωστα αστέρια, αλλά κυρίως δίπλα σε αυτό του Bryan Cranston, του επί χρόνια συμπρωταγωνιστή του στο Breaking Bad. 

Στην ειδική τελετή παρευρέθηκαν μαζί του όλος ο θίασος του Better Call Saul, όπως οι Rhea Seehorn, Tony Dalton, Giancarlo Esposito, Jonathan Banks, Patrick Fabian, Michael Mando αλλά και οι δημιουργοί, Vince Gilligan και Peter Gould.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο Odenkirk αστειευόμενος μίλησε με αποτροπιασμό για τα όσα του χάρισε το Χόλιγουντ λέγοντας: 

Περπατούσα στους δρόμους με ύφος πολλών καρδιναλίων, και ξεφύσαγα σε κάθε σύμβολο του Χόλυγουντ, τη φήμη και τους διάσημους, τους σελέμπριτι και όλα όσα το έκαναν απόμακρο και φοβιστικό. Και ακόμα το κάνω. Ακόμη προσποιούμαι ότι τα απεχθάνομαι. Είναι υγειές, καλύτερα έτσι, αλλά μέσα μου δεν απεχθάνομαι το Χόλιγουντ. Το αγαπάω. 

Η τελετή συνέπεσε με την πρεμιέρα των πρώτων δύο επεισοδίων του Part 1 της 6ης και τελευταίας σεζόν του Better Call Saul. Tα νέα επεισόδια είναι ήδη διαθέσιμα στο ελληνικό Netflix.