Το νέο σκληρό trailer του Τhe Northman είναι βαμμένο στο αίμα!

Δείτε το red-band trailer λίγο πριν την πρεμιέρα
19 Απριλίου 2022 22:18
Το νέο σκληρό trailer του Τhe Northman είναι βαμμένο στο αίμα!

Έχουν απομείνει μόλις μερικές ημέρες για το ντεμπούτο του Τhe Northman στις κινηματογραφικές αίθουσες και έτσι η Focus Features έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ένα ολοκαίνουργιο trailer για να προετοιμάσει το έδαφος για την -όπως φαίνεται- επική Βίκινγκ περιπέτεια.

Συγκεκριμένα, έχουμε να κάνουμε με ένα Red Band trailer, πράγμα που σημαίνει πως προορίζεται μόνο για ενήλικα κοινά, αφού είναι «βουτηγμένο» στο αίμα. Μέσα από τον player που ακολουθεί, λοιπόν, μπορείτε να πάρετε μια τελευταία γεύση από τον αγώνα του Amleth, ο οποίος είναι ένα πραγματικός Βίκινγκ, η βιογραφία του οποίου έχει επιβιώσει μέσα από τα έργα του κορυφαίου Δανού ιστορικού ‘Σάξων ο Γραμματικός’.

Για την ιστορία, ο σκηνοθέτης Robert Eggers συνεργάζεται ξανά εδώ με την Anya Taylor-Joy -μετά το The Witch- και με τον Willem Dafoe ξανά -μετά το "Lighthouse". Έτσι, εκτός από τους προαναφερθέν, στο εν λόγω φιλμ θα εμφανιστούν και οι Claes Bang, Ethan Hawke, Nicole Kidman, Kate Dickie, Ralph Ineson, Murray McArthur, Gustav Lindh, Ian Gerard Whyte, Hafþór Júlíus Björnsson και Björk.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως ο Eggers έγραψε το σενάριο μαζί με τον Ισλανδό Sjón. Το The Northman, λοιπόν, μοιάζει το πιο φιλόδοξο project της καριέρας του, το οποίο θέλει να μεταφέρει τους θεατές σε ένα ταξίδι βουτηγμένο στο αίμα, μιας και θα είναι αρκετά “ωμό”.

Η σύνοψη έχει ως εξής:

Ένα γεμάτο δράση επικό φιλμ που ακολουθεί έναν νεαρό Βίκινγκ πρίγκιπα που ξεκινά ένα ταξίδι για να εκδικηθεί τον δολοφόνο του πατέρα του.

Το The Northman θα κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες στις 21 Απριλίου.