Ακόμη ένα βίντεο από το “The Northman” λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα

Καταφθάνει σύντομα η περιπέτεια του Robert Eggers
19 Απριλίου 2022 08:29
Ακόμη ένα βίντεο από το “The Northman” λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα

Κυκλοφόρησε ακόμα ένα βίντεο από το “The Northman” του Robert Eggers (The Witch, The Lighthouse), με τίτλο "It's Their Nightmare". Η ταινία αναμένεται να φτάσει στις ελληνικές αίθουσες την Πέμπτη και πλέον έχουμε μια νέα ματιά από το αιματηρό Βίκινγκ φιλμ με πρωταγωνιστή τον Alexander Skarsgård.

Εκείνος, υποδύεται τον Amleth έναν πρίγκιπα που θα κάνει ένα μεγάλο ταξίδι για να πάρει εκδίκηση από τον δολοφόνο του πατέρα του. Στο νέο κλιπ, ωστόσο, βλέπουμε μια ήσυχη στιγμή της ταινίας με την Anya Taylor-Joy και εκείνον να “απολαμβάνει” το γεύμα του προτού τη μεγάλη μάχη.

Ο Robert Eggers συνεργάζεται ξανά σε αυτή την ταινία με την Anya Taylor-Joy και τον Willem Dafoe, ενώ πλάι τους θα βρίσκονται και οι Claes Bang, Ethan Hawke, Nicole Kidman, Kate Dickie, Ralph Ineson, Murray McArthur, Gustav Lindh, Ian Gerard Whyte, Hafþór Júlíus Björnsson και Björk.

Ο Eggers, έγραψε το σενάριο μαζί με τον Ισλανδό Sjón, το The Northman μοιάζει το πιο φιλόδοξο project της καριέρας του, που θέλει να μεταφέρει τους θεατές σε ένα ταξίδι βουτηγμένο στο αίμα, μιας και θα είναι αρκετά “ωμό”.

Η σύνοψη έχει ως εξής:

Από τον καταξιωμένο σκηνοθέτη Ρόμπερτ Έγκερς (Η Μάγισσα, Ο Φάρος) έρχεται Ο AΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠ’ ΤΟΝ ΒΟΡΡΑ, ένα επικό θρίλερ εκδίκησης που εξερευνά πόσο μακριά μπορεί να φτάσει ένας Βίκινγκ πρίγκιπας προκειμένου να πάρει εκδίκηση για τη δολοφονία του πατέρα του.

Το The Northman θα κάνει πρεμιέρα στα σινεμά στις 22 Απριλίου.