The Batman: Μια ακόμη ανατριχιαστική λεπτομέρεια με τον Riddler αποκαλύφθηκε (ΦΩΤΟ)

Κρυβόταν και σε άλλη σκηνή της ταινίας, όπως επιβεβαίωσε ο Matt Reeves
18 Απριλίου 2022 21:53
The Batman: Μια ακόμη ανατριχιαστική λεπτομέρεια με τον Riddler αποκαλύφθηκε (ΦΩΤΟ)

Ακολουθούν spoilers για το The Batman

Το The Batman ξεκινά με μια σκηνή η οποία μας συστήνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στον ψυχάκια Riddler του Paul Dano. Ξεκινώντας με το πρώτο του θύμα, τον δήμαρχο της Gotham, όπου η κάμερα τον δείχνει να βρίσκεται όλη την ώρα από πίσω του εντελώς ακίνητος, σιωπηλός, κρυμμένος στις σκιές περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή για να χτυπήσει. Την εν λόγω σκηνή μπορείτε να τη δείτε παρακάτω. 

Φαίνεται όμως όπως ανακάλυψαν κάποιοι αετομάτιδες DC fans ότι κρυβόταν και σε μια ακόμη σκηνή. Περίπου στο 30λεπτο του The Batman υπάρχει ένα πλάνο στο Iceberg Lounge εκεί όπου σε ένα από τα παράθυρα που βρίσκονται στο κάδρο κάποιοι είδαν τον Riddler να παραμονεύει. 

Ο Matt Reeves, σκηνοθέτης του The Batman, επιβεβαίωσε το εν λόγω ανατριχιαστικό easter egg μέσα από το Twitter του: 

Πρόκειται ουσιαστικά για ένα easter egg που προοικονομεί το τελικό act της ταινίας και μια αποκάλυψη που συμβαίνει προς το τέλος της. 

To cast της ταινίας σε σκηνοθεσία Matt Reeves περιλαμβάνει τους: Robert Pattinson (Bruce Wayne), Zoe Kravitz (Selina Kyle aka Catwoman), Paul Dano (Riddler), Andy Serkis (Alfred), Jeffry Wright (Jim Gordon), Colin Farrell (Oswald Cobblepot), John Turturro (Carmine Falcone).

Από σήμερα το The Batman είναι διαθέσιμο στο HBO Max.