Το θρυλικό cast του Jurassic Park επιστρέφει στο “Dominion” και αναπολεί τα παλιά (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε και η νέα αφίσα
14 Απριλίου 2022 22:13
Το θρυλικό cast του Jurassic Park επιστρέφει στο “Dominion” και αναπολεί τα παλιά (ΒΙΝΤΕΟ)

Απέχουμε λίγους μήνες από την πρεμιέρα του Jurassic World Dominion και η Universal Pictures έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο “featurette” κλιπ για να σας ψήσει. Πρόκειται για ένα βίντεο με το original cast της πρώτης ταινίας, Sam Neill, Laura Dern και Jeff Goldblum, οι οποίοι αναπολούν τις ώρες που πέρασαν μαζί κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας του Steven Spielberg.

Και οι τρεις τους έρχονται και ενώνονται με το νέο cast, της νέας τριλογίας με πρωταγωνιστή τον Chris Pratt και όλοι μαζί μάς μεταφέρουν πίσω από τα παρασκήνια του Dominion. Εκτός από το εν λόγω βίντεο, όμως, η Universal κυκλοφόρησε και μια νέα αφίσα που θέλει να σας προετοιμάσει για το μεγάλο φινάλε του Jurassic World franchise, την οποία μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Στο "Dominion" η παλιά φρουρά των "Jurassic Park" δηλαδή οι Dern, Goldblum και Neill συναντά τη νέα των "Jurassic World" που απαρτίζεται από τους Pratt και Bryce Dallas Howard. Επίσης πρωταγωνιστούν οι: DeWanda Wise (She’s Gotta Have It), Mamoudou Athie (Archive 81), Dichen Lachman (Agents of S.H.I.E.L.D.), Scott Haze (Minari), Campbell Scott (The Amazing Spider-Man 2), BD Wong ως Dr. Henry Wu, Justice Smith ως Franklin Webb, Daniella Pineda ως Dr. Zia Rodriguez και ο Omar Sy (Lupin) ως Barry Sembenè.

Η κυκλοφορία του Jurassic World: Dominion στις αίθουσες αναμένεται για τις 10 Ιουνίου του 2022.