Η χαμένη σκηνή του Ice Age: Όταν ο Scrat έπιασε επιτέλους το βελανίδι του! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα βίντεο για όλους τους fans
14 Απριλίου 2022 19:04
Η χαμένη σκηνή του Ice Age: Όταν ο Scrat έπιασε επιτέλους το βελανίδι του! (ΒΙΝΤΕΟ)

Με τον Scrat να επιστρέφει στις οθόνες σας μέσα από το Disney Plus και το Ice Age: Scrat Tales κυκλοφόρησε ένα βίντεο από τα “παλιά” που όλοι οι fans της Εποχής των Παγετώνων θα λατρέψουν. Συγκεκριμένα, στα φώτα της δημοσιότητας ήρθε ένα βίντεο, με τις τελευταίες ημέρες του θρυλικού στούντιο “Blue Sky Studios”, το οποίο ήθελε με το δικό του τρόπο να αποχαιρετήσει το θρυλικό Σκρατ.

Σε αυτό το βίντεο, τότε, το στούντιο έδωσε το πολυπόθητο βελανίδι του Scrat, κάτι που ουσιαστικά σήμαινε το τέλος, με την ομάδα να αποχαιρετάει το θρυλικό χαρακτήρα, προτού τα ηνία του franchise αναλάβει η Disney.

Το εν λόγω κλιπ είναι unlisted και εμφανίζεται σε ένα “άκυρο” κανάλι που ονομάζεται "Finale" και με τίτλο “The End” και μια περιγραφή που λέει: "Οι τελευταίες ημέρες των Blue Sky Studios, μια μικρή ομάδα καλλιτεχνών συγκεντρώθηκε για να μια τελευταία λήψη”. Αυτή η λήψη είναι ένας αποχαιρετισμός, μία αποστολή με τους δικούς μας όρους”.

Το Blue Sky Studios ιδρύθηκε το 1987 και εξαγοράστηκε από την 20th Century Fox, οδηγώντας την σε μία δημιουργική συνεργασία με πάνω από 10 ταινίες. Όταν η Disney αγόρασε την 20th Century Fox, αποφάσισε να κλείσει οριστικά αυτό το στούντιο τον Φεβρουάριο του 2021.

Η Disney επέστρεψε στον Scrat με το Ice Age: Scrat Tales το οποίο έκανε πρεμιέρα στο Disney Plus.

Δείτε το βίντεο παρακάτω.