Bob Odenkirk: Θα αποκτήσει το δικό του αστέρι στο Χόλιγουντ δίπλα στον Bryan Cranston

Ο σταρ των Breaking Bad και Better Call Saul λαμβάνει την τιμητική διάκριση
13 Απριλίου 2022 21:40
Bob Odenkirk: Θα αποκτήσει το δικό του αστέρι στο Χόλιγουντ δίπλα στον Bryan Cranston

Την ιδιαίτερη τιμητική διάκριση στη Λεωφόρο της Δόξας στο Χόλιγουντ, που έχουν λάβει χιλιάδες σταρ και καλλιτέχνες πριν από αυτόν θα λάβει και ο Bob Odenkirk. 

Όπως ανακοίνωσε ο 59χρονος σταρ θα αποκτήσει το δικό του αστέρι στη φημισμένη οδό του Χόλιγουντ στις 18 Απριλίου, ανήμερα δηλαδή της πρεμιέρας του Α' Μέρους της 6ης και τελευταίας σεζόν του Better Call Saul

Σημαδιακό είναι και το γεγονός ότι το αστέρι του θα τοποθετηθεί ακριβώς δίπλα από αυτό του Bryan Cranston, συμπρωταγωνιστή του στο Breaking Bad, όπου θα συναντηθούν ξανά επί της οθόνης στο φινάλε του "Saul" μιας και τόσο ο Walter White όσο και ο Jesse Pinkman (Aaron Paul) θα επιστρέψουν για να κλείσουν τον κύκλο των δύο σόου. 

Κατά τη διάρκεια της καριέρας του έχει κερδίσει δύο Emmy και ήταν υποψήφιος για ακόμη 13 Emmy χάρη στην ερμηνεία του ως "jimmy McGill/Saul Goodman" στο Better Call Saul. 

Να σας υπενθυμίσουμε πως το φινάλε του Better Call Saul μιμείται το αυθεντικό του σόου, το Breaking Bad όταν και εκείνο για το φινάλε του χωρίστηκε σε δύο μέρη. Επομένως το Α' Μέρος της 6ης σεζόν θα κάνει πρεμιέρα στις 18 Απριλίου, ενώ το Β' Μέρος θα κάνει πρεμιέρα στις 11 Ιουλίου 2022. Στην Ελλάδα θα προβληθεί μέσα από το Netflix, όπως και οι προηγούμενες σεζόν.

Tags: