Η Apple ετοιμάζει το sequel του Greyhound

Η εταιρία παραγωγής του Tom Hanks έκλεισε μεγάλη συμφωνία
13 Απριλίου 2022 09:51
Η Apple ετοιμάζει το sequel του Greyhound

Με το Greyhound να κάνει το ντεμπούτο του 2020 στη συνδρομητική υπηρεσία “Apple TV Plus”, το Deadline μεταφέρει πως το sequel βρίσκεται ήδη στα σκαριά. Συγκεκριμένα, η εταιρία παραγωγής Playtone, η οποία ανήκει στους Tom Hanks και Gary Goetzman, έκλεισε αποκλειστική πολυετή συμφωνία με την Apple.

Μεταξύ άλλων, θα υπάρξει το Greyhound 2, καθώς και η σειρά “Masters of the Air”, της οποίας τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν και θα λαμβάνει χώρα κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Η μεγάλη συμφωνία μεταξύ των δύο εταιριών, αφορά νέες σειρές, ντοκιμαντέρ και ταινίες για την Apple, που θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως.

Δυστυχώς, δεν αποκαλύφθηκαν άλλες πληροφορίες για το sequel του Greyhound, πάντως αυτή η ταινία με πρωταγωνιστή τον Hanks, έγινε πολύ γρήγορα μια από τις πιο δημοφιλείς ταινίες του Apple TV+.

Το Masters of the Air, θα περιλαμβάνει νέους ηθοποιούς, αλλά και τον σταρ του “Elvis”, Austin Butler και ακολουθεί την ιστορία των Αμερικανών στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο που έφεραν τον πόλεμο στο κατώφλι του Χίτλερ.

Φαίνεται πως η Apple θέλει να συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία της streaming υπηρεσία της, μετά το Όσκαρ του CODA και άλλων project που προβάλλονται στο Apple TV+, όπως το Pachinko.