Το Sonic 3 δε θα δώσει αλλού το ρόλο του Robotnik αν ο Jim Carrey όντως αποσυρθεί

Νέες δηλώσεις από τους παραγωγούς
08 Απριλίου 2022 21:00
Το Sonic 3 δε θα δώσει αλλού το ρόλο του Robotnik αν ο Jim Carrey όντως αποσυρθεί

Όπως σας ενημερώσαμε πρόσφατα, κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης που παραχώρησε για την προώθηση του Sonic the Hedgehog 2, ο λατρεμένος ηθοποιός, Jim Carrey, ανακοίνωσε πως σχεδιάζει να αποσυρθεί από την ηθοποιία, για να ζήσει μια πιο ήσυχη ζωή.

Ωστόσο, η Paramount Pictures και η SEGA σχεδιάζουν ήδη την τρίτη ταινία της σειράς και έτσι γεννάται εύλογα η απορία τι πρόκειται να συμβεί με τον Robotnik, ο οποίος είναι ο βασικός villain.

Την απάντηση ήρθαν να δώσουν οι παραγωγοί Neal H. Moritz & Toby που επιβεβαίωσαν ότι αν πράγματι ο Carrey πραγματοποιήσει τα πλάνα του και αποσυρθεί από την ηθοποιία, δε θα γίνει recasting για να δοθεί σε κάποιον άλλον ηθοποιό ο ρόλος του Robotnik.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στο IGN, ο Ascher τόνισε:

Ο Jim Carrey θα είναι πάντα μέλος της οικογένειας του Sonic. Θα έχει πάντα μια θέση σε αυτές τις ταινίες και τις τηλεοπτικές σειρές για όσο θέλει. Αγαπάμε τον Jim και είναι πραγματικά ξεχωριστός. Αυτό που κάνει με τον Robotnik είναι απίστευτο. Θα τον αγαπούσαμε εφόσον και αυτός θα ήθελε να είναι εκεί μαζί μας.

Στη συνέχεια, ο Moritz πρόσθεσε:

Έχω την εντύπωση ότι αγαπά τον Robotnik τόσο πολύ που δε νομίζω ότι θα μπορέσει να φύγει μακριά του.

Στο σημείο αυτό ο δημοσιογράφος του μέσου επισήμανε πως ο Carrey θα αφήσει πίσω του ένα τεράστιο κενό αν αποσυρθεί, το οποίο θα είναι δύσκολο να γεμίσει όποιος αναλάβει στο μέλλον τον χαρακτήρα του. Ο Moritz, λοιπόν, του απάντησε:

Δε θα το επιχειρούσαμε καν αυτό.

Το Sonic The Hedgehog 2 θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 8 Απριλίου του 2022.

Για την ιστορία, ο Jeff Fowler επιστρέφει στη σκηνοθετική καρέκλα και για το sequel, ενώ ο Ben Schwartz θα ενσαρκώσει ξανά τον Sonic και ο Jim Carrey τον διαβολικό Dr. Robotnik. Επίσης, θα ακούσουμε τον Idris Elba ως Knuckles, καθώς και την Colleen O’ Shaughnessey ως Tails. Το υπόλοιπο cast πλαισιώνουν οι James Marsden, Tika Sumpter, Adam Pally, Natasha Rothwell, και Lee Majdoub.