Ο Jim Carrey αποσύρεται από την υποκριτική – Νέες δηλώσεις

«Το λέω απολύτως σοβαρά»
01 Απριλίου 2022 21:19
Ο Jim Carrey αποσύρεται από την υποκριτική – Νέες δηλώσεις

Στο πλαίσιο μιας συνέντευξης που παραχώρησε για την προώθηση του Sonic the Hedgehog 2, ο λατρεμένος ηθοποιός, Jim Carrey, ανακοίνωσε πως σχεδιάζει να αποσυρθεί από την ηθοποιία, για να ζήσει μια πιο ήσυχη ζωή.

Αναλυτικότερα, ο 60χρόνος μιλούσε στο Access Hollywood, όταν με αρκετά χαλαρό και ανέμελο τρόπο ανακοίνωσε πως σκοπεύει να δώσει τέλος στην καριέρα του, τονίζοντας:

Μου αρέσει πολύ η ήσυχη ζωή μου και μου αρέσει πολύ να βάζω μπογιές σε καμβά. Αγαπώ πραγματικά την πνευματική πλευρά της ζωής μου και νιώθω ότι -και αυτό είναι κάτι που μπορεί να μην ακούσετε ποτέ από άλλον διάσημο να λέει όσο υπάρχει χρόνος- έχω αρκετά. Έχω κάνει αρκετά. Είμαι αρκετά.

Μπορείτε να δείτε το σχετικό απόσπασμα της συνέντευξης μέσα από τον player που ακολουθεί, στο λεπτό 4:17.

Όταν ρωτήθηκε πόσο σοβαρά το λέει, ο Carrey απάντησε:

Το λέω απολύτως σοβαρά.

Βέβαια, άφησε και ένα παραθυράκι επιστροφής, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

Αν οι άγγελοι φέρουν κάποιο σενάριο που είναι γραμμένο με χρυσό μελάνι και το οποίο θα μου πει ότι είναι πολύ σημαντικό οι άνθρωποι να το δούνε, μπορεί να συνεχίσω στην πορεία, αλλά κάνω ένα διάλειμμα.

Για την ιστορία, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Carrey κάνει διάλειμμα από την υποκριτική, αλλά σίγουρα ποτέ στο παρελθόν δεν έμοιαζε τόσο οριστικό.


Κατά τη διάρκεια της λαμπρής καριέρας του, ο Jim Carrey έχει παίξει σε ξεκαρδιστικές κωμωδίες όπως τα Ace Ventura: Ντετέκτιβ Ζώων (Αce Ventura: Pet Detective, 1994), Η Μάσκα (The Mask, 1994) και Ο Ηλίθιος και ο Πανηλίθιος (Dumb and Dumber, 1994). Παράλληλα, έχει πρωταγωνιστεί και σε επιτυχίες όπως η το Ζωντανή Μετάδοση: The Truman Show (The Truman Show, 1998) και Άνθρωπος στο Φεγγάρι (Man on the Moon, 1999), κερδίζοντας δύο Χρυσές Σφαίρες Α' ανδρικού ρόλου.

Η λίστα όμως δε σταματά εκεί, αφού το 2000 πρωταγωνίστησε στην ταινία Ο Κατεργάρης των Χριστουγέννων (How the Grinch Stole Christmas) και τρία χρόνια αργότερα στη μεγάλη εισπρακτική επιτυχία Θεός για μια εβδομάδα (Bruce Almighty).

Άλλη μια αξιοσημείωτη παραγωγή στην οποία είχε πρωταγωνιστήσει είναι το Η Αιώνια Λιακάδα Ενός Καθαρού Μυαλού (Eternal Sunshine of the Spotless Mind), το οποίο είχε αποσπάσει και Όσκαρ.

Tags: