O Eddie Redmayne λέει πως το Fantastic Beasts 3 είναι σαν το "Η Συμμορία των 11" αλλά με μάγους

Έτσι παρομοίασε τη νέα του ταινία στον κόσμο του Wizarding World
08 Απριλίου 2022 16:01
O Eddie Redmayne λέει πως το Fantastic Beasts 3 είναι σαν το "Η Συμμορία των 11" αλλά με μάγους

Την άλλη εβδομάδα κάνει πρεμιέρα το Fantastic Beasts 3 ή αλλιώς "Φανταστικά Ζώα: Τα Μυστικά του Ντάμπλντορ" και ο Eddie Redmayne, που στα μάτια των fans δεν αποτελεί πλέον τον κεντρικό σταρ -αλλά επίσημα είναι- βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή The Tonight Show με τον Jimmy Fallon για να συζητήσουν για την ταινία. 

Θέλοντας να την περιγράψει με απλά λόγια ο Redmayne σύγκρινε το Fantastic Beasts 3 με μια ληστρική ταινία όπως το "Η Συμμορία των 11" αλλά με μάγους: 

Το στοιχείο που λατρεύω σε αυτή την ταινία είναι πως μοιάζει με μια ληστρική ταινία με μάγους. Είναι κάπως σαν το Ocean's Eleven αλλά στο σύμπαν του Wizarding World...Και ο Jude Law που παίζει τον Dumbledore είναι βασικά ο George Clooney και εγώ ο Brad Pitt. 

 Δείτε το απόσπασμα:

Στο cast της ταινίας που σκηνοθετεί και πάλι ο David Yates βρίσκονται οι: Eddie RedmayneJude Law, Katherine Waterston, Dan Fogler, Alison Sudol, Callum Turner και Ezra Miller.

Η επίσημη σύνοψη του "Φανταστικά Ζώα: Τα Μυστικά του Ντάμπλντορ": 

Ο καθηγητής Άλμπους Ντάμπλντορ (Τζουντ Λο) γνωρίζει ότι ο πανίσχυρος σκοτεινός μάγος Γκέλερτ Γκρίντελβαλντ (Μαντς Μίκελσεν) απειλεί να κατακτήσει τον έλεγχο του μαγικού κόσμου. Αδυνατώντας να τον σταματήσει μόνος του, εμπιστεύεται τον Μαγικοζωολόγο Νιουτ Σκαμάντερ (Έντι Ρεντμέιν) να ηγηθεί μίας ομάδας θαρραλέων μάγων και μαγισσών και ενός φούρναρη σε μία επικίνδυνη αποστολή, όπου αντιμετωπίζουν παλιά και νέα ζώα και συγκρούονται με την διαρκώς αυξανόμενη λεγεώνα των ακολούθων του Γκρίντελβαλντ. Με το ρίσκο όμως να είναι υψηλό, πως θα μπορούσε ο Ντάμπλντορ να παραμείνει στο παρασκήνιο;

Το Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore θα κάνει πρεμιέρα στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 14 Απριλίου