Η Daisy Ridley επέστρεψε στα social media 6 χρόνια μετά την αποχή της λόγω τοξικών σχολίων (ΦΩΤΟ)

Είχε σβήσει τους λογαριασμούς της την περίοδο μετά το Star Wars: The Force Awakens
05 Απριλίου 2022 17:54
Η Daisy Ridley επέστρεψε στα social media 6 χρόνια μετά την αποχή της λόγω τοξικών σχολίων (ΦΩΤΟ)

Την επιστροφή της στα social media δήλωσε με εμφατικό τρόπο η Daisy Ridley ύστερα από απουσία 6 ετών, καθώς είχε διαγράψει τον λογαριασμό της στο Instagram. Η σταρ της sequel τριλογίας των Star Wars ανέβασε την πρώτη της ανάρτηση γεμάτη νόημα για το γεγονός ότι "φόρτισε" ξανά τις μπαταρίες της και επιστρέφει ανανεωμένη, πίνοντας χαλαρή το τσάι της. 

Η τελευταία φορά που η Ridley είχε παρουσία στα social media ήταν τον Αύγουστο του 2016, μήνες μετά την προβολή του "Star Wars: The Force Awakens" καθώς είχε δεχθεί τοξικά σχόλια για τον ρόλο της. 

 Στη λεζάντα της έγραψε: 

Βγαίνω από τη χειμερία νάρκη των social media ανανεωμένη, φορτισμένη και έτοιμη για αυτό που αποκαλώ ως "τη χρονιά των ναι". (Και αυτό είναι τσάι που πίνω)

Δείτε την φωτογραφία της Ridley στο Instagram: 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Daisy Ridley (@daisyridley)

Βέβαια, τον Φεβρουάριο του 2021 είχε αναφέρει σε συνέντευξή της ότι δεν έχει κανένα σκοπό να επιστρέψει στα social media. Έκτοτε η Ridley δεν έχει αποκλείσει την επιστροφή της στο σύμπαν του Star Wars, αν και η ίδια έχει αποκαλέσει το φινάλε της Rey ως "ένα τέλειο κλείσιμο". 

Μάλιστα, κάτω από τη φωτογραφία της την υποδέχθηκε και ο επίσημος social media λογαριασμός του Star Wars αφήνοντας το σχόλιο "Αυτά τα γυαλιά θα έκαναν το πιλοτάρισμα ενός speeder πολύ πιο δύσκολο". 

Με το Star Wars Celebration 2022 να κοντεύει τον Μάιο και να αναμένονται αρκετές ανακοινώσεις από το σύμπαν, μήπως η επιστροφή της "Rey" στα social να μην ήταν τόσο τυχαία;