Στα σκαριά βρίσκεται ο θρύλος του “Charles II” του Charles Spencer

Το μυθιστόρημα του αδερφού της πριγκίπισσας Νταϊάνα
05 Απριλίου 2022 15:37
Στα σκαριά βρίσκεται ο θρύλος του “Charles II” του Charles Spencer

Το Deadline έκανε γνωστό πως η βραβευμένη ομάδα των Steve Coogan και Jeff Pope πρόκειται να φέρουν στη οθόνη το “To Catch A King: Charles II's Great Escape”, της νουβέλας του Charles Spencer, μικρότερου αδερφού της Πριγκίπισσας Νταϊάνα. Ωστόσο δεν έγινε γνωστό αν αυτό το δίδυμο θα ετοιμάσει σειρά ή ταινία.

To Catch A King: Charles II's Great Escape αφηγείται την αληθινή ιστορία του Charles II όταν εκείνος βρισκόταν σε φυγή, σε όλη την Αγγλία, μετά από μια αποτυχημένη προσπάθεια να οδηγήσει έναν στρατό για να ανακτήσει τον θρόνο του πατέρα του. Ο Spencer έγραψε το μυθιστόρημα βασισμένο σε ιστορικά αρχεία και γραπτά του Samuel Pepys, διοικητή του Πολεμικού Ναυτικού της Αγγλίας, στον οποίο ο Κάρολος Β' αφηγήθηκε απευθείας το ταξίδι του.

Ο θρύλος του Charles II είναι γνωστός στο Ηνωμένο Βασίλειο, αφού καθώς βρισκόταν σε φυγή, κρυβόταν σε δέντρα για να ξεφύγει από τα στρατεύματα που τον κυνηγούσα, ενώ είχε μεταμφιεστεί μέχρι και σε υπηρέτης για να χαθεί κάθε υποψία.

Αυτή τη στιγμή το project βρίσκεται σε πολύ πρώιμο στάδιο, οπότε μέχρι να αποκαλυφθούν περισσότερα, μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Tags: