Στο ‘The Trip to Greece’ οι Steve Coogan και Rob Brydon βάζουν πλώρη για Ελλάδα (ΒΙΝΤΕΟ)

Και ανοίγουν πανιά με τελικό προορισμό τους το νησί του πολυμήχανου Οδυσσέα
10 Απριλίου 2020 17:54
Στο ‘The Trip to Greece’ οι Steve Coogan και Rob Brydon βάζουν πλώρη για Ελλάδα (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε επίσημο trailer για την κωμωδία-δράμα The Trip to Greece, τη σκηνοθεσία της οποίας υπογράφει ο Michael Winterbottom, με τους Steve Coogan και Rob Brydon να επανέρχονται δριμύτεροι μετά τα φιλμ The Trip, The Trip to Italy, και το The Trip to Spain.

Το εν λόγω δίδυμο της υποκριτικής ταξιδεύει από την Τροία στην Ιθάκη ακολουθώντας την διαδρομή των θαλάσσιων περιπλανήσεων του Οδυσσέα. Μπορεί στον ήρωα του Ομήρου να πήρε σχεδόν μία δεκαετία μέχρι να επιστρέψει στην πατρίδα του μετά την σχεδόν ατέλειωτη περιπέτειά του, αλλά οι Coogan και Brydon είναι αποφασισμένοι να πραγματοποιήσουν τη δική τους οδύσσεια-εξπρές στην χώρα μας μόλις σε μία εβδομάδα! Κατά τη διάρκεια της πορείας τους, συζητούν για την τραγωδία και την κωμωδία, την αστρονομία, τη βιολογία, την ιστορία, την δημοκρατία και όλα αυτά που νοστιμίζουν την ζωή με φόντο τα γραφικά τοπία και τις ομορφιές από διάφορα νησιά και περιοχές της Ελλάδας.

Παίζουν επίσης οι: Kareem Alkabbani, Marta Barrio, Cordelia Bugeja, Richard Clews, Justin Edwards, Rebecca Johnson και η Claire Keelan.

Το The Trip to Greece αναμένεται να βγει σε VOD στις 22 Μαΐου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: