Δυνατό Σαββατοκύριακο για τον Sonic και την παρέα του

Ξεπέρασε ήδη τα 20 εκατομμύρια στο box office
05 Απριλίου 2022 11:07
Δυνατό Σαββατοκύριακο για τον Sonic και την παρέα του

Το Sonic the Hedgehog 2 παίζει εδώ και μερικές ημέρες στους κινηματογράφους -εκτός από την Αμερική που θα φτάσει στις 8 Απριλίου- και όπως όλα δείχνουν, το φιλμ σημειώνει ήδη πολύ καλή πορεία.

Όπως μεταφέρει το Deadline, η ταινία του Jeff Fowler κατάφερε να βγάλει $25,5 εκατομμύρια το περασμένο Σαββατοκύριακο, σε 31 διεθνείς αγορές, κάτι που σημαίνει έφερε 2% περισσότερα έσοδα σε σχέση με την αρχική ταινία του 2020. Το Sonic the Hedgehog 2 ήταν το Νο. 1 ταινία αυτό το Σαββατοκύριακο στο Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία, Αυστραλία, Ισπανία, Γερμανία, Σουηδία, Τσεχία, Αυστρία, Νορβηγία, Βέλγιο, Νέα Ζηλανδία, Σλοβακία και Νότια Αφρική.

Όσον αφορά τη διάθεσή του, το Sonic the Hedgehog 2 δεν έχει παίξει ακόμα σε πολλές μεγάλες χώρες, όπως είναι η Ιαπωνία, το Μεξικό, η Βραζιλία και η Ιταλία.

Η επίσημη σύνοψη της ταινίας:

Αφού εγκαταστάθηκε για τα καλά στο Green Hills, ο Sonic θέλει πλέον να αποδείξει ότι έχει οτιδήποτε χρειάζεται για να είναι ένας αληθινός ήρωας. Έτσι, μπαίνει σε νέες περιπέτειες, αφού τον δοκιμάζει για άλλη μια φορά ο Dr. Robotnik, ο οποίος θα συνεργαστεί με τον Knuckles αναζητώντας ένα σμαράγδι που έχει τη δύναμη να καταστρέψει ολόκληρους πολιτισμούς.

Πρωταγωνιστούν οι: Ben Schwartz, Jim Carrey, Colleen O’ Shaughnessey, Idris Elba, James Marsden, Tika Sumpter, Adam Pally, Natasha Rothwell και Lee Majdoub.

To Sonic The Hedgehog 2 προβάλλεται ήδη στους ελληνικούς κινηματογράφους.