Ο Bill Skarsgard θα παίξει στο reboot του The Crow

Βρέθηκε και ο σκηνοθέτης
02 Απριλίου 2022 16:11
Ο Bill Skarsgard θα παίξει στο reboot του The Crow

Το remake του “The Crow” βρίσκεται στα σκαριά εδώ και πολλά χρόνια και μόλις έγινε γνωστό πως η ταινία βρήκε επιτέλους τον πρωταγωνιστή, αλλά και τον σκηνοθέτη της. Ύστερα από την αποχώρηση του Jason Momoa το 2018, φαίνεται πως η ταινία πλέον βαδίζει σε καλό δρόμο.

Όπως αναφέρει το THR, ο Bill Skarsgard, γνωστός από τους ρόλους του στα “It” και Deadpool 2, θα έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο The Crow. Μάλιστα, η ταινία βρήκε πλέον και σκηνοθέτη και δεν είναι άλλος από τον Rupert Sanders, γνωστός από τα Snow White and the Huntsman και Ghost in the Shell.

Το Crow είναι ένα κόμικ που γράφτηκε και σχεδιάστηκε από τον James O'Barr στα τέλη της δεκαετίας του 1980 και αφηγείται τη σκοτεινή ιστορία ενός άνδρα και της αρραβωνιαστικιάς του, που δέχονται επίθεση και σκοτώνονται από μια συμμορία. Ο άντρας ανασταίνεται στην ουσία από ένα κοράκι και θέλει να πάρει εκδίκηση από εκείνους που αφαίρεσαν τη ζωή της γυναίκας του.

Η ταινία βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε pre-production, τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τον Ιούνιο στην Πράγα και το Μόναχο και ο προϋπολογισμός της αγγίζει τα $50 εκατομμύρια.